14-ТО ИЗДАНИЕ НА БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

СПЕЦИАЛИЗИРАН ФОРУМ ЗА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНО, ЕКОЛОГИЧНО И ФУНКЦИОНАЛНО СТРОИТЕЛСТВО
 

Периодичност: Ежегодно
Поредност: 14-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил: Строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, зелено строителство, енергийна ефективност, фотограметрия, картография, геодезически инструменти
Целева група: Специалисти и крайни клиенти
Организатор: Агенция Булгарреклама
Партньори: Градът Медиа Груп, Българска асоциация за изолации в строителството, Сдружение Български врати и прозорци, Агенция по геодезия, картография и кадастър, Камара на инженерите по геодезия, Асоциация на геодезическите фирми, Геодезически факултет към УАСГ, Строителен факултет, катедра "Технология и механизация на строителството" към УАСГ, Българска асоциация на професионалните паркетчии, Български съвет за устойчиво развитие, Български съюз на керамиците, Камара на архитектите в България, planetfair - Германия, Ivo Duerr International - Австрия, WellDone - Гърция


Под патронажа на Министерство на регионалното развитие на Република България от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе международната специализирана изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.                    

Българска строителна седмица през 2013 представи над 130 фирми изложители от страната и 12 други държави. 56 компании са нови участници в международната изложба. И тази година силно колективно участие имат фирми от Гърция. Директни участници са компании от Германия, Русия, Полша, Румъния, Белгия, Китай, Швейцария, Албания и др.

                   

 

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се утвърди като една от най-представителните изложби в отрасъла. Тя предлага възможност на известни и нови фирми от над 30 сектора да предложат актуални решения в строителния бранш. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дървена и PVC дограма, врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейски пазар.

Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица вземащи решения и професионалисти от строителния бранш от цялата страна. Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии на едно място.

Отново ще бъдат обособени специализираните салони BUILDING MARKET, ГЕОЕКСПО, ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В СТРОИТЕЛСТВОТО и ГРАДИНСКО И ПАРКОВО ОБОРУДВАНЕ.
 
БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще се проведе паралелно с 21-ото издание на Security Expo (сигурност, съвременни комуникации и технологии) и 7-ото издание на Sofia LogExpo (логистика, дистрибуция, складово оборудване).