Съпътстваща програма 2017

17.03 / петък /

10:00 – 14:00

Glass Day 2017

Семинар организиран от професионална секция „Стъкла“ към Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“.

Семинарът ще се проведе на 17.03.2017 г. от 10:00 часа в зала 3 на Интер Експо Център (гр. София, бул. Цариградско шосе 147), в рамките на изложението „Българска строителна седмица 2017“.

Програмата на семинарът включва:

1) Дистанционерите топъл ръб - между фактите и маркетинга.

2) Наредба за техническите изисквания за физическа сигурност на строежите - как да постигнем критериите за остъкляванията

3) Фирмени презентации


15:00 - 18:00

безплатен семинар

SKETCHUP – 3D ПРОЕКТИРАНЕ ЗА ВСЕКИ

Учебен център Graphic Ground  и Inter Expo Center организират безплатен семинар на тема „SketchUP – 3D проектиране за всеки”, който да има за цел да запознае проектантите от различни специалности с най-ефективните методи за триизмерно проектиране и визуализация. Семинара ще се проведе в рамките на Българска строителна седмица 2017 (15-18 март).

Входът е свободен. За да се регистрирате моля попълнете формата по-долу. Местата за събитието са ограничени.

Програма:

  • 15:00 – 15:15 – Регистрация
  • 15:15 – 16:00 – Интродукция в SketchUP, SketchUP за 3D визуализация
  • 16:15 – 17:00 – SketchUP за архитектура, SketchUP за интериорен дизайн
  • 17:15 – 18:00 – SketchUP за урбанизъм, SketchUP за ландшафтна архитектура

Интродукция в SketchUP, SketchUP за 3D визуализация

В тази част от презентацията ще се запознаете със SketchUP и неговия уникален подход за създаване и манипулиране на 3D геометрия, чрез който се постига максимална ефективност и бързина на работа. Ще разберете за вградените възможности за представяне на вашия проект, както и за фотореалистична визуализация с V-Ray. 

SketchUP за архитектура, SketchUP за интериорен дизайн

Архитектите ще се запознаят с начините за бързо изграждане на 3D модел на базата на двуизмерни CAD чертежи, както и с много други специализирани техники и разширения. Интериорните дизайнери ще разберат защо, в световен мащаб, Sketch UP e най-предпочитаният, софтуер за проектиране на мебели, както и много специализирани съвети и трикове.

SketchUP за урбанизъм, SketchUP за ландшафтна архитектура

Последната чат от презентацията ще бъде посветена на проектантите, който боравят с обекти с голяма площ. Урбанистите ще разберат как да използват различните специализирани инструменти за анализи и градско планиране, както и възможностите да представят работата си красиво и достъпно. Ландшафтите архитекти ще се запознаят с разнообразните методи за генериране на терен и поставяне на растителност. 

 

18.03 / събота /

SKETCHUP – 3D ПРОЕКТИРАНЕ ЗА ВСЕКИ - Последващ уъркшоп

На 18.03.2017 от ще бъде проведен отворен уъркшоп за тези които искат да направят първи стъпки в работата с програмата и да навлязат в света на 3D графиката.