Вселената на мозайките – от Ви Арт Дизайн

От съществено значение за всяка завършена сграда е тя да бъде красива и функционална както отвън, така и отвътре. Затова е нужно внимание към всеки един елемент. Многобройни решения по този въпрос ще могат да бъдат открити по време на изложението Българска строителна седмица, което ще се проведе в Интер Експо Център от 7 до 10 март, на щанда на фирма Ви Арт Дизайн.

Да създадем своя SPA & Wellness център

Създаването на модерен, привлекателен и функционален SPA & Wellness център е трудоемък процес, в който трябва да бъдат вложени много усилия, усет към детайлите и креативност. Една от най-важните стъпки е намирането на най-иновативните и предразполагащите към релакс продукти. По време на Българска строителна седмица 2018 от 7 до 10 март, в Интер Експо Център своите предложения за спа центрове и басейни ще даде фирма Пи Ес България - Лукс.

Многообразни решения за топлоизолиране от Ада Колор

Изграждането на добра топлоизолация е от първостепенно значение за енергоефективността на всяка сграда. Изложението Българска строителна седмица 2018, което ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център, ще бъде мястото, на което компанията Ада Колор ще представи разнообразни предложения.

Богатството от предложения на МРАМОР БЕРКСТОН

Фасадни и подови плочи, сляби и строителни изделия. Това са само част от предложенията на компанията МРАМОР БЕРКСТОН. Фирмата е сред участниците в тазгодишното издание на изложението Българска строителна седмица, която ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Иновативни и енергоефективни– екопанелите на Барбали

Екологичността и енергоефективността стоят в основата на съвременното строителство. Следвайки тази тенденция, по време на предстоящото изложение Българска строителна седмица 2018, което ще се проведе в Интер Експо Център от 7 до 10 март, компанията БАРБАЛИ ще представи системата за пасивни сглобяеми къщи от сламени панели ECOCOCON.

Българска строителна седмица 2017 с 45% повече фирми изложители

Ръст от над 45% за участващите фирми и заетите изложбени площи спрямо предходната година отчете 17-ото издание на Българска строителна седмица. На площ от 2100 квадратни метра, щандовете си разположиха над 200 компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова. Форумът, който се проведе от 15 до 18 март паралелно със Секюрити експо, бе посетен от над 8500 души, а над 50% от участниците вече заявиха участие за следващото издание през 2018 г.

Калоян Илиев, фирма VAS: Тук сме, за да покажем новите си фасадни продукти

Компания VAS, позната в областта на покривните и хидроизолационните строителни решения бе един от изложителите на Българска строителна седмица 2017. Събитието, в което участваха фирми от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова, бе посетено от 8450 души. Именно тук, на своя интересен щанд, на който всеки посетител можеше да си направи съдийска свирка и да се състезава в забиване на пирони, компанията показа новите си продукти, свързани с желанието й за развитие и в областта на фасадните решения.

Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ представи темата за дистанционерите топъл ръб

Дистанционерите топъл ръб - между фактите и маркетинга. Това бе една от темите, които Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ постави на дневен ред по време на семинара си, който се провежда в рамките на изложението Българска строителна седмица 2017. Форумът, в който продуктите си показват над 200 български и чуждестранни компании, се провежда в столичния Интер Експо Център от 15 до 18 март.

Българска строителна седмица показва как да визуализирате архитектурните си проекти

Модерни решения за хидро- и топлоизолация, екопанели,  автоматизация на жилища, външни щори с управление през смартфон, дограми, мобилни и сглобяеми сгради, стълби и скелета, слънцезащитни системи, врати, прозорци, модерни инструменти, представени от над 200 компании. Всичко това и още много от 15 до 18 март, откриват посетителите на изложението Българска строителна седмица 2017 в Интер Експо Център – София.

Китайската компания DONGE YIKE PANEL CO представя поцинкована ламарина от високо качество

На първото си участие в българско изложение китайската фирма DONGE YIKE PANEL CO представя на Българска строителна седмица 2017 своите продукти – обикновена и червена поцинкована ламарина. Качеството на продукцията е много високо, сравнимо с европейското, но цените са по-ниски, споделят от компанията.

Машини за професионалисти – на Българска строителна седмица 2017

Над 200 фирми от 9 държави представят продуктите си

Мини багери, подемни платформи, които могат да „растат“ до 400 метра, модерни инструменти. Това са само част от машините, с които ще се запознаете на  изложението Българска строителна седмица 2017 от 15 до 18 март в столичния Интер Експо Център. През тази година международният специализиран форум събира заедно повече от 200 изложители от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова.

Евромаркет – 25-годишна традиция в предлагането на строителна техника и инструменти

Строителна техника, инструменти, строителни материали. Всичко това и още много ще откриете на щанда на фирма „Евромаркет“, която е изложител на специализирания международен форум Българска строителна седмица 2017, провеждащ се от 15 до 18 март. 

Изложенията Българска строителна седмица и Секюрити експо отварят врати

Международните специализирани изложби Българска строителна седмица и SECURITY EXPO 2017  отварят врати от 15 до 18 март 2017 г. в Интер Експо Център. Тържествено откриване ще направи служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов от 14:00 часа.

"Хидроизолационни системи" ООД предлага решения от американската ROYAL Adhesives&Sealants

На Българска строителна седмица 2017 компания "Хидроизолационни системи" ще представи своите решения в сектора на хидроизолациите. От 15 до 18 март фирмата ще предложи и продуктите на американския производител „ROYAL Adhesives&Sealants”.

Управление на бизнеса със системата UniVersum ERP на Юнисофт Инженеринг

Динамичното развитие на пазарните отношения и конкуренцията са малка част от аргументите, заради които стратегическият мениджмънт на много организации се спира върху информационни решения, които оптимизират дейността и сведат до минимум риска от неефективно управление на ресурсите. Юнисофт Инженеринг ще предложи на Българска строителна седмица 2017 своето решение - UniVersum ERP.

Клинкерна решетка и преливен канал за басейни СПА Консулт

Поддържането на идеален басейн е от първостепенно значение за СПА центровете. За реализирането на това изискване, на Българска строителна седмица 2017 СПА Консулт ще предложи клинкерна решетка за преливен канал и клинкерен преливен канал за плувни басейн.

Интегрираната топлоизолационна система NEW-THERM на Пи Си Си Енергия

За постигане на максимална енергийна ефективност всяка сграда се нуждае от топлоизолационна система с отлични качества. Предложението на фирма Пи Си Си Енергия е иновационната NEW-THERM. Интегрираната система за външна топлоизолация на базата на полиуретанови плочи ще бъде сред продуктите, които компанията ще предложи по време на Българска строителна седмица 2017.

Мобилна и автономна - сградата РЕЛАКС БОКС на TES EKOSTROY

Многофункционални, лесни за транспортиране и монтиране. Това са само някои от предимствата на все по-масово навлизащите както на българския, така и на международния пазар сгради от контейнерен тип. Българска строителна седмица ще бъде мястото, на което фирма TES EKOSTROY ще предложи новия си продукт - РЕЛАКС БОКС.