Богатството от предложения на МРАМОР БЕРКСТОН

Фасадни и подови плочи, сляби и строителни изделия. Това са само част от предложенията на компанията МРАМОР БЕРКСТОН. Фирмата е сред участниците в тазгодишното издание на изложението Българска строителна седмица, която ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

По време на 18-ото издание на международния форум за енергийноефективно, екологично и функционално строителство компания МРАМОР БЕРКСТОН, чиято основна част от производството е преработката на блокове варовик „Враца”, ще даде богатство от предложения. 

Предимствата на варовик „Враца“

„Варовик „Враца” е светлобежов материал с малко или повече кремъчни включения. В зависимост от тях варовик той е чист и хомогенен или оцветен с тъмни петна или вени“, информират от компанията.

От материала фирмата произвежда:

- подови плочи на дебелина 1 см; 1,2 см; 1,5 см; 2 см; 3 см и повече;

- фасадни плочи с големи размери и дебелина 3 см; 4 см и повече;

- сляби с размери 220-250 х 120-160 см и дебелина 2 см; 3 см и повече;

- строителни изделия с по-специално архитектурно оформление – профили и корнизи, балустри и балустради, колони, стъпала, подпрозоречни плочи, рамки за врати и прозорци.

Компанията извършва и повърхностна обработка, включваща диамантено рязана, шлайфана от С60 до С220, полирана, антична, бучардисана, пясъчна, рифелована, цепена, длетирана – тип „Буна”, „Глиц” и „Рустика”.