Системата NEW-THERM® и интериорни бои на щанда на PCC ENERGIA

Екологичността, уютът и красивият вътрешен и външен вид са три от основните изисквания за изграждането на така мечтания дом. Своите многобройни идеи по време на Българска строителна седмица 2018 от 7 до 10 март ще даде фирма PCC ENERGIA.

На присъстващите ще бъде представена интегрираната система за външна топлоизолация NEW-THERM®. Изграждана на базата на полиуретанови плочи, тя притежава високи топлоизолационни свойства. Тя съчетава ниска топлопроводимост, висока паропропускливост и високоустойчива мазилка. Продуктът притежава сертификат по ЕТА и е одобрена по програма REECL за енергийна ефективност.

Иновативната NEW-THERM® System пести енергия и ресурси и не образува мухъл. Поради специфичната си структура полиуретановите плочи (PUR) са непромокаеми и самозагасващи се, а външната мазилка на системата е лесна за нанасяне, със стабилен цвят и високоустойчива на климатични промени.

Боите за по-красив интериор

PCC ENERGIA ще предложи богат избор от интериорни бои. Сред тях е Aquatex – дисперсно-силикатна боя за стени и тавани. Тя е устойчива на миене и търкане и се препоръчва за мокри помещения. На вниманието на посетителите ще бъде поставена и Profilatex – латексова боя с висока устойчивост на замърсяване. Лесна за поддръжа, тя е безвредна и екологична. PCC ENERGIA ще представи и латексовата боя за стени и тавани Optilatex. Продуктът е лесен за нанасяне и е устойчив на миене.