Технологичните предложения на PLASTO

Изложение Българска строителна седмица 2018 ще бъде мястото, на което компания PLASTO ще даде технологични решения за боядисване и нанасянее на покрития.

От 7 до 10 март в Интер Експо Център  ще бъде представена буталната бояджийска помпа за начинаещи PS 3.20 AIRLESS SPRAYPACK. Сред основните ѝ предимства е оптималното съотношение цена : производителност. Предназначена за малки обекти - до 200 м2, тя притежава стабилна стойка и удобен за навиване маркуч при транспортиране. Машината се смазва автоматично и притежава бутон за смуктелния клапан.

Компанията ще представи и SUPERFINISH 23 PLUS SPRAYPACK SF 23. Това е втората по мощност машина от серията професионални елек­трическ­и ­мембранни помпи Super FINISH. Позволява работа с лакове, грундове и с дисперсни материали (латекс, фасаген ). Приложима е в строителството - за фасадно и вътрешно боядисване, за мебелната индустрия, за покритие на разнообразни метални ­конструкции и­ др. Усъвършенстваният вариант SuperFINISH се характеризира с близо двойно по-голям живот на износващите се части в сравнение с предходните модели WAGNER. 

Сред продуктите за професионалистите PLASTO ще представи PLASTCOAT 830. Това е новата високопроизводителна шприц-инсталация за мазилка и други структурни материали с максималма едрина на зърното до 3 мм. Предназначена за големи повърхности, машината има мощен двигател и интегриран резервоар за материала. Освен, че е лесна за транспортиране, тя притежава възможности за доокомплектовка.