Подови настилки от Паркетен стил

Настилката във всяка сграда трябва да бъде внимателно подбрана според спецификите на зданието и изискванията на клиента. Богато разнообразие от предложения по време на Българска строителна седмица 2018 ще даде компания Паркетен стил.

Оперираща в сферата на вноса, търговията и дистрибуцията на подови настилки, тя е  представител на немски, белгийски, финландски и полски производители на ламинирани и естествени паркети. Фирмата предлага и други настилки, сред които декинг, луксозни винил плочи, балатум и мокети ,както  и всички необходими аксесоари за перфектния под – подложки, первази, лайсни, лепила, масла и лакове.

В списъка с предложения е дяланият трислоен паркет Орех - KÄHRS SPIRIT WALNUT GROOVE. Той е с размери 1830 x 125 x 10 mm, а дървесината от орех е съставена от беловина и ядро. Ядрото е тъмно кафяво, беловината е светлосива, кафеникава и има финна структура. Продуктът притежава  приятна миризма и красиви природни рисунки. Повърхността му е силно изчеткана и обработена с масло.  Колекцияция Спирит на Kahrs e специално създадена за интериори където има монтирано подово отопление. Дебелината на продукта е 10мм, което осигурява по - добър коефицент на топлопроводимост.

На Българска строителна седмица 2018 компанията ще представи и Chervon Grey. Той е с фабрично готов нестандартен размер  1900 x 305 x 15 mm. Притежава леви и десни планки, може да се инсталира на голяма площ за кратък период. Предлага се в четири цвята – топло бяло, уникално сиво, класически дъб и тъмен опушен дъб. Всяка малка паркетина е с дълбоко изчеткан релеф и фаска.

Oak Kinda също ще бъде сред предложенията на Паркетен стил. Трислойният продукт от колекция Småland е с повърхностно обработен слой от ленено масло и подчертани рустикални мотиви. Този тип финиш покритие е безвредно и екологично съобразено. Декорите от Småland се изработват от роботизирана система WOOD EYE, подчертаваща дребните несъвършества и ги превръща в уникални ефекти върху големи дъски с размер 2420 x 187 x 15 mm.