Мисията на Арт Криейт – създаване на енергийно ефективен, уютен и изискан дом

Всеки иска да създаде енергийно ефективен, уютен, топъл и изискан дом. За осъществяването на това по време на Българска строителна седмица, която ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център, Арт Криейт ще даде многобройните си предложения.

Компанията е е представител на компании, производители на винилови продукти (сайдинг) в Европа , Америка и Канада. Сред тях е словинил сайдинг, изработен в Словакия. Сайдингът дава възможност за облицоване и топлоизолация на всички видове фасади, без значение дали са стари или нови, от тухла или панел, с или без мазилка.

Виниловият сайдинг е разработен според нуждите на потребитела, съчетавайки иновационна технология, издръжливост, лесен монтаж и лесна поддръжка, предложени на добра цена. Продуктът е устойчив на атмосферните изменения при екстремни условия в дъжд, сняг, вятър и слънце). Благодарение на него фасадата остава защитена и се предотвратява образуването на конденз и мухъл. Сайдингът е пожароустойчив и не отделя вредни емисии.

С използваните винилови продукти на производителите  Slovinyl –siding , Словакия, The Foundry – USA и Кайкан , Канада които дават сертификати за качество и 50 години гаранция на материала, фирма Арт Криейт е доказала, че може да изпълни изискванията на потребителите за екологично чисти, енергийноефективни и добре балансирани  материали относно цена – качество.

За повече информация на www.сайдинг.eu , www.art-create.bg.