Термопомпи въздух-вода и вентилаторни конвектори предлага Би Джи Ар Груп

От 7 до 10 март на изложение Българска строителна седмица фирма Би Джи Ар Груп ще даде своите предложения от термопомпи въздух-вода и вентилаторни конвектори.

Компанията предлага продуктите с марка CRYSTAL- AQUA AURA. Термопомпите на компанията разработени и усъвършенствани от опита при работата им в северните страни при ниски външни температури. Всеки детайл на продуктовата линия е подбран, за да осигури надеждност при най-тежки атмосферни климатични условия.  

В списъка с продукти, които Би Джи Ар Груп предлага са и вентилаторните конвектори CRYSTAL. Те са оптимално решение за отопление през зимата, охлаждане през лятото и изсушаване на въздуха. Елегантният Slim design и компактните размери (дълбочина от 129мм) превръщат CRYSTAL в подходящ за всеки интериор. Конвекторите могат да бъдат подвързани в система с нискотемепературни източници като: термопомпи, кондензни котли, соларни панели. Зададената температура се достига бързо и впоследствие се поддържа при възможно най-ниски нива на шум, благодарение на тенгенциалния вентилатор с асиметрични ламели. CRYSTAL са оборудвани със сензорно „touch” управление и мотор с DC инверторна технология от последно поколение, която в комбинация с топлообменника с голяма повърхност, позволява достигане на висок дебит при малък спад в налягането – сигурен признак за постигната енергийна ефективност.

Компанията ще представи и термодинамични бойлери Atlantic. Производителят представя пълна гама термодинамични бойлери – решения за постигане на оптимален комфорт и енергийна ефективност при ниски нива на шум и висока степен на екологичност.

Описание:

- Проектиран и произведен във Франция

- Позволява до 75% икономия на електроенергия

- СОР до 4,3, енергиен клас А+

- Трансформира неизползвана иначе енергия в подгряване на вода

- Технология на Atlantic: покритие с диамантено качество и уникална хибридна защита

- Възможност да работи на 100 % възобновяема енергия при свързване със слънчев колектор, фотоволтаичен панел или котел на пелети

- Лесна инсталация и поддръжка

- Настройка на посоката на засмукване и отвеждане на въздухa

- Безшумно функциониране

- Опция за дистанционен контрол през интернет