Един по-зелен свят от NEW GARDEN

Интериорно и вертикално зеленяване, проектиране и изграждане на градини; създаване на един по-зелен свят. Това е реалността, която чрез дейността си създава фирма NEW GARDEN. От 7 до 10 март на изложение Българска строителна седмица в Интер Експо Център тя ще представи своите идеи на присъстващите.

Компанията предложим интересни и нестандартни решения по отношение на избора на съдове и растения за интериорно озеленявае. Уповавайки се на индивидуалния подход, съобразен едновременно с изисквания на клиента и екологичните особености на растенията.

Партньори на NEW GARDEN  в дейността по интериорното озеленяване са италиански и испански компании. Те предлагат богата гама от кашпи и саксии от различни материали, съчетаващи дизайн, функционалност и качество. Кашпите на  HOBBY FLOWER са оборудвани с поливни системи, улесняващи отглеждането на растенията. А някой саксии модели на EUROPLAST са с вградено осветление, което ги превръща в акценти на градината, домът и общественото пространство.

Градините

Проектирането, изграждането и поддръжката са сред основните дейности на NEW GARDEN. Фирмата изготвя проекти за озеленяване на частни дворове, паркове, обществени зелени площи, хотелски комплекси, покривни градини.

С вертикалното озеленяване, което предлага, фирмата създава красив и ефектнивен интериор и екстериор. Растенията са не само красив декоративен елемент, но и жива биологична маса със собствен ритъм на живот, създаваща баланс между архитектурна и природна среда. Екстериорните стени, които NEW GARDEN създава, доказват своите качества през различните сезони и особено през горещите летни дни. Правилно изградени, те предпазват от тежките атмосферни условия фасадата, към която са прикрепени.