Граници пред 3D-проектирането не съществуват

Живеем в епохата на неограничените възможности. Доказателство за това са високите технологии, които създават условия за реализиране на идеи, които до доскоро са били немислими за осъществяване. За 18-и път изложение Българска строителна седмица създава уникални условия за среща на строителния сектор. Затова като част от съпътстващата програма в рамките на изложението се провежда семинарът на тема „SketchUP – интуитивно 3D проектиране”.

Организирано от учебен център Graphic Ground и Inter Expo Center събитието, което се провежда в последния ден на Българска строителна седмица – 10 март, има за цел да запознае проектантите от различни специалности с най-ефективните и интуитвни методи за триизмерно моделиране, визуализация и документация.

„Чрез 3D-моделирането се отварят необятни възможности за визуализация, представяне на проекта и комуникация с клиента“, каза пред вдъхновените посетители Стоян Начев от Graphic Ground. На посетителите той представи богатите възможностни на най-приятелската комбинация за 3D проектиране и докуметация SketchUP и LayOut. Освен в сферата на строителството, продуктът може да се използва в киното и развлекателната индустрия за предварителна визуализация на сцени, обекти, както и за нуждите на интериорния дизайн.

Събитието предлага на всеки интересуващ се да разбере за силата на разширенията за надстройка на SketchUp, както и за възможностите на фотореалистична визуализация с V-Ray за SketchUp.

Българска строителна седмица се провежда паралелно с изложение SECURITY EXPO 2018 от 7 до 10 март. Входът и за двете изложения е свободен през целия съботен ден, 10 март, а вратите на събитията са отворени за посетители до 16.00 часа.