Метални керемиди и безшевни улуци предлага на щанда си РУФ КЪМПАНИ

За изграждането на качествена покривна конструкция, която може да издържи на тежките атмосферни условия, от първостепенно значение са вложените материали. „С тях не трябва да се прави компромис“, единодушни са специалистите. Затова на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА компания РУФ КЪМПАНИ ще представи своите професионални продуктови предложения за създаване на устойчиви, дълготрайни и едновременно с това – естетически издържани покривни конструкции.

Сред акцентите в представянето на фирмата ще бъдат метални керемиди и безшевни улуци. Посетителите на изложенито ще ги открият в зала 3, щанд В1.

„Металните керемиди представляват профилирани метални листове с определена форма“, информират от РУФ КЪМПАНИ. Изходният материал е висококачествена тънколистова стомана с дебелина 0.5 мм.

Предлагайки разнообразни покривни материали, компанията дава възможност на клиентите си да се възползват от технологии с над половинвековна история, създадена във Финландия. Металните керемиди се характеризират с дълъг живот, благодарение на висококачествената ламарина с многократна защита, от която са произведени. В сравнение с керамичните и бетонните керемиди, който се влияят от климатичните условия, металните керемиди не подлежат на атмосферни влияния.

 

 

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>