Светът, който вдъхновява строителите

Вселената на изложението Българска строителна седмица съчетава идеи, качествени материали и най-новите технологии в сектора

Осъществяването на строителните и ремонтните дейности изисква последователност в няколко стъпки. Обикновено ни е нужен подходящ предварителен проект. Следващата стъпка, която често се превръща в предизвикателство, е неговото осъществяване. Веднага изникват въпросите – как да намерим нужните машини, техника, материали и професионалистите, които да го изпълнят.

Българска строителна седмица 2017 с 45% повече фирми изложители

Ръст от над 45% за участващите фирми и заетите изложбени площи спрямо предходната година отчете 17-ото издание на Българска строителна седмица. На площ от 2100 квадратни метра, щандовете си разположиха над 200 компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова. Форумът, който се проведе от 15 до 18 март паралелно със Секюрити експо, бе посетен от над 8500 души, а над 50% от участниците вече заявиха участие за следващото издание през 2018 г.