AQUANOVA LTD.

Bulgaria 118, Simeonovsko shose blvd., 1700, Sofia
3
C 1

AQUANOVA™ е запазена търговска марка на „Акуанова“ ЕООД. Тя символизира новостите в обзавеждането за баня, съчетавайки в себе си стил, комфорт и качество.

Повече от 10 години компанията предлага на българския пазар продукти на доказани световни и европейски производители. Тя е директен вносител на испанската фабрика за подови настилки Vives и доставчик на почти всички продукти за банята, предлагани на българския пазар.

AQUANOVA™ е официален представител за България на продуктите на унгарската компания WELLIS – един от световните лидери в областта на спа оборудването. Висококачествените продукти на WELLIS™ съчетават в себе си максимален комфорт, високи технологии и енергийно-ефективни производствени решения, за да предложат изумително спа преживяване.

Освен богатата гама от дворни спа продукти, WELLIS™ предлага и иновативни решения в областта на хидромасажните вани. Без да прави никакъв компромис с качеството, фабриката внедрява последнте достижения в областта на спа технологиите и в продуктите за дома, при това на достъпна цена.

Контакти

+ 359 2 868 6121
office@aquanova.bg
www.aquanova.bg

Features