SPA CONSULT

Bulgaria 85, Bratya Bakston Blvd., floor 2, 1618, Sofia
3
A 14

Спа Консулт ЕООД е една от първите български компании, специализирана в цялостното изпълнение на СПА и Уелнес центрове. Базирайки се на дългогодишния опит и професионализма на нашия екип, предлагаме квалитетно обслужване от идеите и мечтите Ви  до крайната им реализация.

Предлагани услуги:

Предпроектни проучвания, изготвяне на концепция и бизнес план – Анализ на заобикалящата среда, определяне вида на СПА Центъра, избор на подходящо оборудване.

Цялостно проектиране – Архитектурен, технологичичен и интериорен проект

Доставка и монтаж на СПА Оборудване – Изграждане на плувни басейни, джакузита, сауни, инфраред кабини, парни бани, турски бани, билкови бани, отопляеми шезлонги, хидромасажни вани, тангентори, масажни кушетки, вани за флотация, вани за сух воден масаж.

Маркетинг и Управление – Изготвяне на кратък маркетингов анализ на СПА Центъра, разрботване на СПА програма, терапии и пакети. Ценообразуване. Мониторинг на управлението.

За допълнителна информация:

Като водеща българска компания в цялостното изпълнение на СПА & Уелнес комплекси, СПА Консулт следва световните тенденции в развитието на СПА бранша. Предлагайки нова линия във вътрешния дизайн и изпълнението на  СПА съоръженията –басейни, сауни, парни бани и техните разновидности, ние отговаряме на взискателното  търсене  за креативност и нови модерни продукти.

На изложение Българска Строителна Седмица ще бъде представен иновативният модел на Сауна Комфорт - съчетание на семпъл и изискан интериорен дизайн, който се постига посредством гладки едноплоскостни дървени пана за стените и тавана, широки ерогномични пейки и технологично оборудване на най-високо ниво.

Изграждаме парни бани в авангарден и същевременно елегантен дизайн, с облицовка от цели керамични плочи по индивидулен проект, цветно интериорно стъкло и интегрирано индиректно осветление, осигурявайки стил, комфорт и качество за нашите клиенти.

СПА Консулт гарантира специален дизайн, висококачествени материали и последни технологии  при изграждането на обществени и частни басейни, както и вече финансово достъпни съвременни технологии за дезинфекция на водата – озонатори, системи за солна електролиза и пречистване със сребърни йони.

Контакти

+ 359 2 418 50 49
+ 359 897 996 744
office@spa-consult.eu
www.spa-consult.eu

Features