VIP PLAST

Bulgaria 1, Maritsa Str., Burgas
2
C 7

ВИП ПЛАСТ ООД има удоволствието да представи на Вашето внимание ново иновативно изделие алуминиева пергола, която  е патентован продукт на дружеството.

Алуминиевата пергола работи на принципа на жалузите. Тя е едно добро решение за по-дълго време на използваемост на открити заведения, площадки и търговски площи през целия сезон. Осигурява сигурна защита от дъжд и сняг, тъй като при затворено положение отделните ламели се припокриват, благодарение на специалната си форма. При отворено положение ламелите могат да застанат на всяко междинно положение – така въздуха под перголата се вентилира и същевременно прави шарена сянка.

Материалът от който е изработена е с изключително дълъг експлоатационен живот. Перголата може да бъде прахово боядисана в различни цветове по RAL, елоксация или дървесен десен, за да отговари на всички  Ваши изисквания за дизайн. Тя може да се изработи на големи размери и да се монтира върху всякаква готова конструкция. За разлика от другите сенници и тенти, не се налага да се прибира при дъжд ,сняг и вятър. Управлението е с електродвигател - управляван от бутон или дистанционно. В допълнение е възможно и монтиране на датчици (за вятър, слънце или дъжд), както и таймери за автоматично управление на една или група от перголи.

Контакти

+ 359 56 81 00 43
+ 359 886 200 111
+ 359 56 81 00 43

Features