WATERPROOFING SYSTEMS LTD.

Bulgaria West Industrial Zone, 3, Usta Kolio Ficheto Str. Black Sea Waterproofing Center Warehous, 9009, Varna
3
A 22

Фирма „Фидроизолационни системи” ООД е специализирана в продажбата на висококачествени лепила и самозалепващи ленти за покриви и хидроизолационни ремонтни работи! Фирмата е официален представител за България на американския прозиводител “ROYAL Adhesives&Sealants” и Ви предлагаме:

  • Универсалните самозалепващи ленти EternaBond, които свързат както еднородни, така и разнородни повърхности и служат за уплътняване, ремонт и хидроизолация на всякакви видове покриви, ремонт на улуци, водостоци, куполи от медна ламарина, обработване на дълбоки пробиви в покривните материали и неравни повърхности, уплътняване на фуги на шапки /ламарина, камък, еталбонд и др./ по бордове, обработка на завършващи профили и обшивки, ремонт на каравани и кемпери, ремонти у дома.  
  • Лепила Millennium за монтаж на топло- и хидроизолации. Лепилата са двукомпонентни, уретанови, пенообразни, с минимално отворено време за реакция, с бърз и лесен монтаж, спестяват време и труд и могат да се употребяват в тепературния диапазон от +40°С до -40°С. Нанасят се със специално механизирано оборудване, което гарантира правилно съотношение на смесване на 2-компонентното лепило и осигурява високо качество, перфектен и винаги еднакъв резултат.
  • Lockin’ Pocket система за обработка на покривни преминавания - за уплътняване на трудни за обработка преминавания през покривната хидроизолация, където конвенционалните решения /обработка с хидроизолационна мембрана/ на практика е невъзможно да се справят.
    Системата представлява рамки – цели и отделни части, които служат за уплътняване на преминавания през покривни хидроизолации. Монтират се лесно на място и се запълват с бързосъхнещия универсален уплътнител Millenium Hurricane Force и уплътнител LPS. Системата осигурява висока водонепропоскливост, само няколко минути след инсталиране, запазва гъвкавост, с което се избягва опасността от нацепване на уплътнителя, а оттам и от поява на течове.

Контакти

+ 359 52 50 57 57
+ 359 888 595 917
waterproofingsystemsbg@gmail.com
www.hydrosystemsbg.com

Features