ZINC GALVANIZING PLANTS

Bulgaria Okolovrasten pat Str., Plovdiv
2
A 4

За нас
През април месец 2011 година беше завършен заводът за горещо поцинковане в непосредствена близост до град Пловдив по пътя за Асеновград на терен с площ от 25 200 кв.м., а общата застроена площ на производствените халета е 6200 кв.м. В завода е пусната в експлоатация най-голямата вана за горещо поцинковане в България – дължина 13 м, широчина 1,6м, и дълбочина 3,2 м, а общият годишен капацитет на производството е около 50 000 тона. В завода са внедрени последните технологии в областта на горещото поцинковане, които отговарят на всички европейски изисквания за качество, безопастност и ефективност. Продукцията  отговаря на стандарт БДС ISO EN 1461, а фирмата е сертифицирана по EN ISO 9001:2008, BS OHSAS 18001:2007 и DIN EN ISO 14001:2009.
Оборудването
е на водеща в тази индустрия  фирма и покрива всички европейски изисквания за безопасност, качество и ефективност. Габаритите на ваната за поцинковане  я прави най-голямата не само в България, но и на Балканския полуостров. Това дава допълнителни възможности за поцинковане на конструкции и елементи с големи размери, които до този момент са правени с двойно потапяне или изнасяни за изработка в други страни.
Защо Ние
Ние в Завода за горещо поцинковане целим чрез нашите услуги да допринесем за повишаването на конкурентоспособността на местните фирми в сферата на металообработването, чрез увеличаване на живота на тяхната продукция и намаляване на експлоатационните разходи за техните крайни клиенти.

Благодарение на натрупания опит в областта на горещото поцинковане и на обратната връзка с клиентите, ние създадохме Завода за горещо поцинковане с най-новото и модерно оборудване, с технология, осигуряваща бързо и качествено обслужване, както и възможност за поцинковане на детайли с големи габарити. Екипът ни е готов да работи всеотдайно и да приеме всякакви предизвикателства, а амбицията ни е да станем лидери в областта на горещото поцинковане.

Доверете ни се и няма да сгрешите!

Контакти

+ 359 32 207 930
+ 359 887 337 132
info@zgp.bg
www.zgp.bg

Features