CRYSTAL SERVICES

Bulgaria
2
A 19

Кристъл Сервисиз ООД е фирма специализирана в областта на нестандартните подови настилки с над 15 години опит зад гърба си. За това време компанията се е доказала като надежден и лоялен партньор предлагащ цялата гама от доставка и полагане на системи за индустриални, интериорни, спортни и комерсиални подови настилки на българския пазар.

От 2007 година Кристъл Сервисиз ООД е изключителен дистрибутор за България на немската фирма PROJECT FLOORS, която е сред най-големите производители на винилови подови настилки на плочи в Европа.

PROJECT FLOORS е иновативна подова система, която предлага дизайнерски решения за настилки с автентичен вид на дървени, каменни и керамични подове. Фирмата е сертифицирана по всички немски стандарти за качество, комфорт и природосъобразност. PROJECT FLOORS предлага пет различни колекции, които ще задоволят нуждите на всеки клиент.  Дебелината на плочите е от 0,20 мм до 0,80 мм като подходящата категория се избира в зависимост от очакваното натоварване за помещението. По този начин  PROJECT FLOORS осигурява надеждно и дълготрайно решение не само за вашия дом, но и за вашия офис или магазин.

Инженерите от PROJECT FLOORS успяват да обединят всички неуспорими качества на винила, за да предложим на нашите клиенти една естетична, лесна за поставяне и поддръжка подова система с висока товаримост. За разлика от другите  предложения на пазара, винилови подови настилки на плоча са едновременно шумопоглъщащи и топлоизолиращи, което ги утвърждава като най-правилния избор.

Заповядайте на нашия щанд 2А19 в зала 2 на „Българска строителна седмица“ 7-10 март 2018 год., Интер Експо Център, за да се запознаете отблизо с немското решение за практична и надеждна подова настилка.  

Контакти

Features