SPM – SWISS PROJECT MANAGEMENT LTD.

Bulgaria Sofia, 26 Iskarsko shose Blvd.
2
D 5

ЕС ПИ ЕМ – Суис Проджект Менидмънт ЕООД е българска компания основана през 2005 година в София от швейцарски и български инвеститори.

Основният ни предмет на дейност е в две направления: строителен мениджмънт за частни инвеститори и продажба на световни марки продукти за качествено строителство и обзавеждане. Нашият екип е от 32 човека и включва мениджъри, търговци, архитекти, експерти и инсталатори по всичките строително-монтажни специалности. Ние изграждаме и ремонтираме частни домове, офис сгради,  болници и медицински центрове.

SPM е дистрибутор на топмарки за интериорни и екстериорни материали и довършителни продукти като: врати, паркети и масивни подове, стоманени радиатори, външни автоматични щори, дървени ламперии за стени и тавани, декинг системи, херметични операционни врати, мебели за частни и обществени сгради и други.

Офисът на SPM и шоурума се намират в София, кв. Дружба 1 на бул. Искърско шосе №26. Компанията се представлява и ръководи от двамата директори Стоян Захариев и Георги Цоцов.

Контакти

Features