VENTA GROUP EAD

Bulgaria Sofia 1582, Tsarigradski Complex, Druzhba, bl. 282, entr. G, Parter M 15
2
C 7

Фирма „Вента Груп“ ЕАД е водеща компания с утвърдени позиции в сферата на предлагането на материали за окачени вентилируеми фасади. Ние работим със световно известни производители, предлагащи иновативни продукти, напълно отговарящи на новите тенденции в областа на строителството, архитектурата и дизайна. Наши основни партньори са:

 FunderMax - HPL плоскости;

 Cembrit - фиброциментови плоскости;

 Levantina - широкоформатни плоскости – гранитогрес;

 Tempio – фасадни керамични плочи;

 Polycon – GFRC стъклофибърни беттонни плоскости;

 Alucoil - алуминиеви композитни панели;

 Selt  - венециански щори, слънцезащитни системи;

и други.

Постоянно променящата се архитектура и високите очаквания на клиентите налагат, все по-голяма креативност в предлагането на готови решения. Ето защо една от най – важните цели за Вента Груп е наред с предлагането на висококачествени облицовъчни материали за фасади, да оказва цялостен съпорт и супервайзинг на партньорите си в процеса на проектиране и монтиране на фасадните системи. За екипът на Вента Груп е предизвикателство да работи по иновативни проекти, съвместно с инженерингови компании и проектантски студия. Наши партньори са водещи компании в областта на монтажа на окачени структурни, вентилируеми и елементни фасади.

„Вента Груп“ ясно осъзнава нуждата от това клиентите да получават само и единствено продукти от най-високо качество и приема огромното предизвикателство да предложи на българския пазар именно това.

Контакти

+359 2 973 11 73; +359 893 51 49 46; +359 878 67 36 58
+359 2 973 11 73
office@ventabulgaria.com

Features