AQUATEC

Bulgaria Central office and showroom : AQUA CENTER, 9023 Varna, 3, Atanas Moskov Str.
1
B 2

АКВАТЕК ООД е лидер в проектирането и изграждането на спортни, обществени и частни басейни, аквапаркове, СПА центрове, фонтани и водни атракционни съоръжения. Фирмата е основана през 1994 г. и има представителства в градовете Варна, София, Пловдив и Бургас, а от 2003 г. и в Букурещ, Румъния.
АКВАТЕК ООД консултира професионално своите клиенти, предлага цялостни решения и разнообразни варианти за реализация, дизайнерски и технологично издържани, съобразени с индивидуалните предпочитания на инвеститора. Фирмата трупа своя опит с изграждането на над 3000 съоръжения в България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Украйна, Молдова, Македония и Обединени арабски емирства.
Главна цел на развитието и основно конкурентно предимство на АКВАТЕК ООД е високото качество и надеждност на изгражданите и оборудвани от нея съоръжения. Фирмата залага на съвременни технологии и материали, като непрекъснато се стреми към усъвършенстване и внасяне на иновативни идеи.
АКВАТЕК ЕООД доставя пълно оборудване за басейни, фонтани, аквапаркове и СПА центрове – помпи, филтърни системи, облицовки, широка гама от аксесоари и
препарати за поддържане на водата, сауни, парни бани, хидромасажно оборудване и други.

Контакти

+359 52 575000
+359 52 575050
office@aquatec-bg.com
www.aquatec-bg.com; www.poolshop.bg

Features