BIOMASA ENERGY

Bulgaria Sofia 1618, 225A, Tzar Boris III Blvd.
4
D 4

Фирма Биомаса Енерджи ЕООД е официален представител на италианския концерн EDILKAMIN - лидер в производството на отоплителни уреди в цяла Европа.
След дългогодишен опит на италианския пазар през 2008г. в България е регистрирано дружество с предмет на дейност в областта на отоплителните системи, което прилага иновации в сферата на възобновяемите енергийни източници.
Основана през 1963 г. Edilkamin се превърна в една от водещите компании в Европа в областта на отоплителните системи на дърва, пелети и алтернативни възобновяеми енергийни източници.
Произвежда своите продукти от висококачествени материали: Горивни камери от чугун, корпус от чугун и керамика.
Отоплителните системи захранват радиатори , подово отопление и произвеждат битова гореща вода.
Продуктите са изцяло изработени от чугун и стомана ( Made in Italy – Edilkamin )
Фирма Edilkamin е с над 51 годишен опит, лидер в производството на отоплителни уреди в цяла Европа, фирмата произвежда продуктите си в 5 фабрики в Италия чужбина и много дъщерни дружества.
Фирмата е специализирана в производството на напълно автоматизирани пелетни котли, пелетни камини с водна и въздушна риза, печки от 6kW до 33kW,камини/печки на дърва с водна и въздушна риза за битово отопление от 6kW до 29kW.

Биомаса Енерджи ЕООД е позната на българският потребител най-вече в сферата на отоплението. От тази година са актуални и нови атрактивни проекти също така и в сферата на пасивни къщи, вътрешни и външни подови настилки (декинг, гранитогрес).

 

Контакти

+359 877 700 516
office@biomasa-energy.com
www.biomasa-energy.com; www.kamini-italia.com

Features