PARKETEN SVIAT LTD

Bulgaria
1
B 6

За своите 20 години фирма Паркетен Свят значително се развива превръщайки се от семейно магазинче в град Бургас в национална верига магазини за подови настилки.

Оценявайки природата и естествения материал какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им. Към днешна дата Паркетен Свят е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки - Quick Step (Unilin), Тarkett,  Classen Arteo , Haro, Karelia, Kaindl, Кrono Original, Dukatti /Aston Louis parquet/ и др.  Освен това ние предлагаме и допълнителни  аксесоари като подложка, тапи, ъгълчета, первази, лайсни и всички необходими консумативи за поддържането и грижата на Вашата подова настилка.

През годините сме изградили богата партньорска мрежа с водещите компании производители на подови настилки. По този начин предлагаме на Вас – нашите  клиенти, най-доброто за всеки задължителен елемент от интериора-а именно пода!

Контакти

0700 300 36
info@parketensviat.com
https://parketensviat.com/

Features