EKOTERM PROEKT

Bulgaria 6300 Haskovo, 67 Saedinenie Blvd.
3
B 8

Екотерм Проект ЕАД е специализирана фирма в областта на отоплението, битовата газификация, климатизацията и вентилацията.  Дейностите на компанията са свързани с развойно-изследователската дейност, проектиране, производство и доставка на продукти, системи и решения, свързани с опазването на околната среда, енергийната ефективност, подобряване качеството на атмосферния въздух и използването на възобновяеми енергийни източници.

Екотерм Проект има за цел да представи на пазара качествени, екологични, ефективни  и рентабилни решения за отопление, охлаждане, вентилация и комфорт, следвайки най-новите тенденции на европейския и световния пазар. Фирмата има внедрена интегрирана система за управление на качеството и околната среда по стандарти БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN ISO 14001:2015.

Екотерм Проект е производител и доставчик на високо качествени пелетни горелки и отоплителни котли с търговски марки ЕРАТО, GREENECOTHERM и BISOLID и хибридни системи с марка SHS – Smart Hybrid Systems.

Екотерм Проект е изключителен представител за България на водещи производители-партньори, сред които EMMETI, FIV, WOLF, D`ALESSANDRO, HARGASSNER, EVA CALOR, MASTAS, ALARKO-CARRIER, IMERA, TEBA THERM, FOSHAN GUANGTENG NEW ENERGY.

С предлаганите от нас продукти, системи и услуги нашите клиенти  получават не само напълно завършено, високоефективно, екологично чисто и икономично решение за отопление и охлаждане, а и цялостно комплектно обслужване – първоначален пуск, настройки, мониторинг, гаранционно и следгаранционно обслужване.

 

 

Контакти

0800 15145
+359 38 603 043, +359 2 978 3990, +359 64 980 097
office_haskovo@ecotherm.bg
www.eratobg.com;www.ecotherm.bg;www.emmeti.bg

Features