Архитектурно-строителна седмица отбелязва 20-годишен юбилей с най-мащабното си издание за десетилетието

От 25 до 28 февруари в Интер Експо Център изложението събира над 150 участници, сред които компании от България, Германия, Турция, Румъния, Италия и др.

Железният силикат – суровината, с приложение в толкова много области на строителството – от АУРУБИС

Железен силикат. Познат и като фаялит, продуктът е ценен от професионалистите. С качествата и богата му приложимост, ще ни запознаят специалистите от АУРУБИС на своя щанд.

Диамантени инструменти за обработване на керемиди и керамични тухли

Внедряването на високотехнологични продукти и материали в съвременното строителство води до редица позитиви за качествата на създаваната конструкция. Използването на модерните материали предполага и използване на машини за обработването им от последно поколение.

Системите за обезопасяване на роботизирани машини и оградните решения от последно поколение

Безопасните условия на труд и обезопасяването на обектите са в основата на успешния строителен процес и ремонтни дейности. Затова не е случаен фактът, че безопасността е сред първите стъпки, които се предприемат в началнтия етап от изпълнението на всеки проект.

ОВК инсталациите са акцент в представянето на Air Trade Company

Продуктите за oтопление, вентилация и климатизация са неразделни елементи от съвременното строителство. Модерните си предложения в ОВК, в зала 4, щанд В8, на Архитектурно-строителна седмица 2020 ще предложи Air Trade Company.

Ролетни щори и решетки повишават сигурността

Специализирана в сектора на ролетните щори и решетки, от 25 до 28 февруари фирма Техно Рол ще представи решенията си. Благодарение на внедрените технологии и инженерни решения, те съчетават необходимите качества, за да бъдат монтирани както у дома, така и в офиса и търговските обекти.

Стилни и функционални – левитираща лампа и PowerCube Wireless Charger USB

Те са стилни, с модерен дизайн и много функции. Подходящи са както за офиса, така и за дома. На Архитектурно-строителна седмица ще бъдат представени от Аллокакок България. Това са иновативните гравитираща лампа и PowerCube Wireless Charger USB на компанията.

Алуминиевите профилни системи и софтуерни решения от АЛУКЬОНИГЩАЛ

Архитектурно-строителна седмица 2020 ще бъде професионалната платформа, на която АЛУКЬОНИГЩАЛ ще представя алуминиевите си профилни системи. Висококачествени и с разнообразен профилен асортимент, компанията осигурява решение за всеки свой клиент, според изискванията му.

Да внесем естествена светлина под покрива!

Внасянето на максимално количество естествена светлина в сградата е пряко свързано с опазването на околната среда. Как обаче да направим това? Фирма НОРТОП ще даде своите продуктови идеи по време на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020; сред тях е прозорецът за плосък покрив DXW.

Новият циркулярен трион на FESTOOL е с интегрирана SAWSTOP технология за безопасност

Интелигентна електроника, чувствителни сензори и SAWSTOP технология. На всичко изброено дотук е заложил производителят FESTOOL при създаването на настолния циркуляр TKS 80.

Неносещият оставащ кофраж „Термоблок Изолинвест”

Като водеща платформа за демонстриране на иновациите за строителния бранш, на Архитектурно-строителна седмица 2020 компания ИЗОЛИНВЕСТ ще представи своя неносещ оставащ кофраж „Термоблок Изолинвест”. Това ще се случи в зала 3, щанд 3D1.  

Как да управляваме изразходването на електроенергия от разстояние?

Отговорът е кратък: с „умен“ преходник за контакт с WiFi връзка и мониторинг на електроенергията, 16A. Уредът ще бъде представен в Интер Експо Център на Архитектурно-строителна седмица от 25 до 28-и февруари 2020г.

Двукомпонентното лепило за изкуствена трева Soudabond AG 342 устоява на температури от -20° до + 80° C

Изкуствените тревни настилки се отличават с редица преимущества, сред които са по-ниските разходи за поддръжка и дългият период на експлоатация. За да се постигне всичко това, е нужно материалът да бъде положен с професионални лепила от специалисти и върху качествена основа.

Роботизирани и високотехнолични решения за дома и офиса

Ремонтните дейности в дома и офиса са неразривно свързани с последващата нужда от почистване. Върху този процес ще се фокусира фирма Дедал Къмпани при участието си в Архитектурно-строителна седмица 2020.

Телескопични стълби помагат при работа на неравни терени

Едва ли съществува строителна площадка или помещение, което се ремонтира, в които професионалистите да не използват стълби. За улеснение на заетите в строителния сектор, на Архитектурно-строителна седмица 2020 фирма Арон България ще ни запознае с обновеното си портфолио, в което вече влиза и двураменна телескопична стълба.

FaLang translation system by Faboba