Двукомпонентното лепило за изкуствена трева Soudabond AG 342 устоява на температури от -20° до + 80° C

Изкуствените тревни настилки се отличават с редица преимущества, сред които са по-ниските разходи за поддръжка и дългият период на експлоатация. За да се постигне всичко това, е нужно материалът да бъде положен с професионални лепила от специалисти и върху качествена основа.

Роботизирани и високотехнолични решения за дома и офиса

Ремонтните дейности в дома и офиса са неразривно свързани с последващата нужда от почистване. Върху този процес ще се фокусира фирма Дедал Къмпани при участието си в Архитектурно-строителна седмица 2020.

Телескопични стълби помагат при работа на неравни терени

Едва ли съществува строителна площадка или помещение, което се ремонтира, в които професионалистите да не използват стълби. За улеснение на заетите в строителния сектор, на Архитектурно-строителна седмица 2020 фирма Арон България ще ни запознае с обновеното си портфолио, в което вече влиза и двураменна телескопична стълба.

Алуминиевите профилни системи за врати Schüco ADS

Алуминиевите профилни системи за врати Schüco ADS на АЛУКЬОНИГЩАЛ ще попаднат във фокуса на фирменото участие в Архитектурно-строителна седмица 2020. Притежаващи различни специфики, те съчетават оптимален енергиен баланс, сигурност и качество на изработката.

Солид 55 представя елегантните входни врати PIRNAR

Престижните входни врати PIRNAR, спечелили многобройни награди, са предпочитан избор от любителите на комфорта, които ценят съвършенството и желаят да направят най-доброто първо впечатление. Именно PIRNAR са сред продуктите, на които компания Солид 55 ще акцентира по време участието си в изложение Архитектурно-строителна седмица 2020.

На Вашето внимание: подова настилка DEKO di marmo и топлоизолационните системи DEKOTHERM

Архитектурно-строителна седмица 2020 ще бъде професионалният форум, на който компания ОРГАХИМ ще представи иновативните си предложения. В акцент на фирменото участие в зала 3, щанд B3, ще се превърнат DEKO di marmo и DEKOTHERM.

Сандвич-панелите – съвременно решение за фасади, стени и покриви

Рационално и удобно решение за съвременното строителство. Един от предпочитаните избори при създаване на красиви и устойчиви дизайни. Това са сандвич-панелите, в които са внедрени материалите и технологиите от последно поколение.

Гранитогрес от КАИ ГРУП пресъздава естествена дървесина

Серии с актуален дизайн, пресъздаващи различните нюанси и повърхности на естествени материали като дърво (Alboran, Chevron, Turia, Asturia, Iberica, Segura, Cortes, Aspen, Tarragona, Atlanta), цимент – Tampa и камък – Sapporo показват от КАИ ГРУП в рамките на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Браншови организации провеждат общите си събрания в рамките на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Над 130 компании директни участници. Щандове, заемащи обща изложбена площ над 8500 кв.м. Фирми от  България, Германия, Италия, Англия, Полша, Китай, Румъния, Турция, Иран. В тази обстановка протича изданието на изложението АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2019.

Новите стандарти при тръбите от неръждаема стомана

Новите стандарти при тръбите от неръждаема стомана ще представят от китайската фирма Guangdong Sumwin по време на изложението АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, което ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Stabila -  здрави, издръжливи и точни инструменти 

Прецизното измерване е една от най-важните операции в строителството. Ето защо е важно професионалистите да могат напълно да разчитат на точността на своите инструменти - при всякакви метеорологични условия на строителната площадка.  

Роботите, които се грижат за дома

Ако допреди десетилетие роботите бяха свързвани по-скоро с фантастиката, днес това вече далеч не е така. Доказателството? То ще бъде представено от Дедал Къмпани по време на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА от 6 до 9 март в Интер Експо Център. Роботите ще властват във фирменото представяне – в зала 2, щанд D15.

FaLang translation system by Faboba