Автопаркът и високотехнологичното му управление със системата на Frotcom

Леки и товарни, строителни машини. В зависимост от дейността си, компаниите от строителния сектор използват различни типове автомобили. Общото обаче е – всички те се нуждаят от точна и надеждна система за управление на автопарка или т.нар. „флийт мениджмънт“.

Високоефективна изолация и решения за облицовка на сгради от ASSAN PANEL

Сандвич панели, покривни и стенни облицовки, изолационни плоскости от каменна вълна и PIR, решения за промишлени проекти до ключ, слънчеви централи. Всичко това предлага компания ASSAN PANEL, чиито продукти ще открием в зала 3, щанд С7 на изложение Архитектурно-строителна седмица.

Какво е нужно за реализирането на Smart Home & Building Solutions концепциите?

Иновативните технологии са водещият елемент в съвременния строителен сектор. Днес сградите са вълнуващо съчетание от високотехнологично проектиране, модерни материали, иновативни техники на строеж и внедряване на технологии от последно поколение.

Инженерният паркет, подходящ и за помещения с остатъчна и последваща влага

Изработeни от естествена – твърда дървесина. Могат да се рециклират между 3 и 5 пъти. Такива са многослойните, инженерни паркети на PAVIDERA, които фирмата ще демонстрира на Архитектурно-строителна седмица 2021.

Фасадните и интериорни решения от композитно дърво

Дизайнерски решения на офисни, търговски, жилищни обекти и много други. Осъществяването на всичко това е възможно с фасадните и интериорни решения на АРТЕФИНО, кото компанията предстои да ни представи от 16 до 19 юни в Интер Експо Център.

Интелигентни хибридни системи за отопление и охлаждане на сгради

Високите технологии и решенията от последно поколение са със съществено значение за съвременното строителство. Именно те са и водещ елемент в дейността на ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ и представянето на компанията на изложение Архитектурно-строителна седмица 2021.

Кондензен газов и електрически котли – предпочитани за отопление и топла вода

Съвременната действителност предлага разнообразни възможности както за отопление на обществената сграда и дома, така и за снабдяването с топла вода. Безспорно обаче сред най-предпочитаните решения за това са кондензени газови и електрическите котли. Именно те ще бъдат фокусът в представянето на Мега-Терм 1.

Съвременните сгради, съчетаващи иновативни строителни технологии с комфорт и красив дизайн

Зала 3, щанд D1. На това място ще открием EUDOMUS по време на Архитектурно-строителна седмица 2021. Строителният консорциум ще ни запознае с това, как създава съвременни сгради, съчетаващи иновиции, технологии и комфорт.

Контролът на климатичната система може да се оптимизира; с NIBE SMO S40 разбираме как

С пълния си професионализъм специалистите от Термо-помпени системи се включват в Архитектурно-строителна седмица. Върху какво ще спрат вниманието ни, разбираме от следващите редове.

Осигуряването на сигурност и контролът на достъпа – акцент в участието на BESIDE

Сигурност и контрол на достъпа. Това са двата ключови елемента, върху които фирма BESIDE ще акцентира по време на участието си в Архитектурно-строителна седмица от 16 до 19 юни.

Флоат кабина, солна стая с халогенератор и солна баня с небулайзер ни представя SPA CREATIVE

Красив дизайн, многофункционалност, модерни технологии. Всичко това съчетават продуктовите предложения, които ще ни представи от 16 до 19 юни на щанд 3 в зала С1 SPA CREATIVE.

MMC Инк ще акцентира върху продуктите на Daikin, SunPower, GRIPPLE

Решения за климатизацията, вентилацията и производството на ел.енергия, събрани на едно място

Обръщайки се към професионалистите в строителния сектор, клиентът често търси комплексност от услуги и предлагани продукти. В този дух ще бъде и представянето на компания MMC Инк, от 16 до 19 юни на изложение Архитектурно-строителна седмица 2021.

Епоксидни покрития за индустрията и бита

Ат 16 до 19 юни в изложение Архитектурно-строителна седмица с целия си капацитет ще се включи компания Bonita Effect. Сред акцентите в представянето ѝ ще бъдат епоксидните покрития за индустрията и бита и хидроизолациите Pava Resine.