iNELS – системата за домашна и сградна автоматизация, с която се запознахме на Архитектурно-строителна седмица 2021

ЕЛКО ЕП България, чешки производител с 25 годишен опит в производството на модулни релета и системи „умен дом“, за трета поредна година представи системата си за домашна и сградна автоматизация iNELS.

Комбиниран багер-товарач и Мини багер – акцентите на Тайтън Машинъри България

Зала 2, щандове С5 и C7. Това е мястото, на което Тайтън Машинъри България разгръща потенциала на продуктите си по време на Архитектурно-строителна седмица. Ако се питате, какво предстои – отговаряме; от 16 до 19 юни компанията ни запознава с две иновативни машини.

За малки и големи сгради - web базирана платформа осигурява дистанционен енергиен мониторинг

Високите технологии дават възможност за създаване на комунални услуги, немислими са преди няколко десетилетия. Сред явните доказателства е системата Energomonitor.

Вътрешното и външното озеленяване са съществен елемент от дизайна на съвременните сгради

Няколко са отличителните черти на строителството през XXI в. Сред тях е тенденцията за все по-високи нива на екосъобразност и енергийна независимост, постигане до голяма степен чрез озеленяване на вътрешните и външните пространства.

С различни приложения: просечено-разтеглени ламарини

Със сигурност сте ги виждали на много места. В интериора и екстериора на офиса си, на пешеходния мост, като преградни стени; и още... и още... Настоящият текст е посветен на пресечено-разтеглените ламарини, с чиито предимства ни запознава РАПИД.

Металните изделия на Централен Балкан

Металът заема основно място в строителството. Благодарение на качествата си, той бива внедряван както в структурата на сградите, така и в интериорните и екстериорните решения.

За вътрешни и външни изолационни системи; обръщаме поглед към POLYNOR PRO

Висококачествена, еднокомпонентна топлоизолация с многостранно приложение. Накратко – това е POLYNOR PRO. Продуктът от 16 до 19 юни в зала 3, щанд В7а, ни представя фирма ПОЛИНОР БЪЛГАРИЯ.

HYDROCLEAN – системата за пречистване на битови отпадъчни води

Архитектурно-строителна седмица компания HYDROPRO ще представи новата HYDROCLEAN система за пречистване на битови отпадъчни води. Специалистите от фирмата ще ни запознаят със спецификите и предимствата на продукта в зала 3, щанд А2.