Изолиращи кофражни форми от последно поколение

Качество и ефективност. Двете качества са водещи при избора на кофраж за всеки строител. Придържайки се към високите стандарти на които залага, компания EUDOMUS ще ни представи иновативните изолиращи кофражни форми, бозирани на на ICF технология.

IKO Summa - новите хидроизолационни мембрани изградени от модифициран с PolyOlefin Elastomer (POE) битум

IKO Summa е първата от ново поколение битумни хидроизолационни мембрани, които позволяват на професионалистите да постигнат изключително висококачествен краен резултат. Иновативният продукт на Архитектурно-строителна седмица 2021 ще ни представи фирма ARMORMAT в зала 3, щанд А3.

Държавата подкрепя българските компании при участие в международни изложения

Предстоящите издания на изложения АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ, СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и MACHTECH & INNOTECH EXPO, са включени в новата “Индикативна програма за организиране на национални участия в международни панаири, изложения и конференции в страната и чужбина през 2019 – 2021г.“

Звукоизолацията е съществен процес в строителството

Кои са основните принципи на звукоизолацията? Как трябва да бъде изградена тя, кои са правилните подходи и материали? Отговори на тези въпроси и много други, обвързани с шумоизолирането дадоха професионалистите от Българска асоциация за изолации в строителството на 25 февруари на семинара си в рамките на Архитектурно-строителна седмица 2020.

Камара на архитектите в България призова за спазване на методика за цени и срокове при обществените поръчки

Камара на архитектите в България (КАБ) призова за спазване на методиката за цени и срокове при обществените поръчки, коментира Петкана Бакалова, зам.-председател на КАБ на кръгла маса „Обществените поръчки и градска среда – проблеми и решения в контекста на добрите европейски практики“. Това се случи в рамките на Архитектурно-строителна седмица, която ще продължи до 28 февруари в Интер Експо Център.

Строителният сектор се събира от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център

Над 200 са участниците в най-мащабното издание на бизнес-изложението за последното десетилетие; дигитализация и законодателството – сред акцентите в съпътстващата програма

Повърхност наподобява истинско дърво, а технология позволява лакиране в над 150 цвята

Напълно нова матирана повърхност, наподобяваща структурата на истинско дърво KALEIDO WOODEC е сред акцентите в представянето на REHAU през тази година. Всеки поситител на Архитектурно-строителна седмица 2020 ще може да се запознае с възможностите на продукта от 25 до 28-и февруари.

Изолационни профили, системи за изнесен монтаж, плъзгащи елементи и самозаключващи се брави – на едно място

Съвременната действителност изисква комплексни решения. Именно на тях залага в дейността си фирма МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ, на чиито щанд ще открием изолационни профили, системи за изнесен монтаж, плъзгащи елементи и самозаключващи се брави.