Фабрика, която произвежда невидими врати

Какво е невидима врата? Класическият комплект за врата е комбинация от крило на вратата в дървена рамка. След монтажа вратата се завършва с архитрави. Но в невидима врата, дървената рамка се сменя с алуминиева.

Невидима врата може да бъде монтирана след завършване на пода и в съответствие с вече измазаната стена. След като се постави вратата, алуминиевата рамка се шпаклова. Това са само някои от характеристиките на произведенията на фабриката на A2B Doors за невидими врати.

Когато става въпрос за невидимите врати, можете да избирате между пуш и дръпна версия. Те са пожароустойчиви с невидима вътрешна пожарна система, сертифицирана в съответствие с правото на ЕС в най-висок ранг, включва самозатваряне и изтичане на дим. Изключително приложими са в офис сгради, хотели, обществени сгради, банки, фабрики, частни сгради.

A2B Doors предлага концепция, готова за инсталиране. Фабрика за врати, която произвежда невидими вътрешни врати: дървена врата с алуминиева рамка, дървена врата с алуминиева конструкция, дървена врата с пожароустойчива дървена рамка. Първата стъпка е откриването през 1990 г. на фабрика за плъзгащи врати в BRUGGE- Белгия. През 2000 г. вече се произвеждат първите невидими врати за белгийския и френския пазар. Четири години по-късно невидимите врати се поставят в промишлено производство и с еразпространяват в ЕС. Пожароустойчивите дървени врати с дървена рамка и с дървени врати с алуминиева рамка са готови и се пускат на пазара за дистрибуция в Белгия, Франция, Германия, Испания, Монако, Холандия, Великобритания и др. Започват преговори за преместване на производството и от 2016 година невидими врати с белгийско качество се произвеждат изцяло в България.

За всички предимства на невидимите врати ще научите повече на от 6 до 9 март на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА на щанда на A2B Doors в зала 2, щанд B1.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba