За оптимални резултати – средлото за бетон IV PRO SDS+

АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2019 ще бъде платформата, на която компания КАМ-04 ще представи свредлото за бетон IV PRO SDS+. Професионалисте ще могат да се запознаят с качествата му в изложбена зала 3, щанд А15.

Устойчивото свредло за бетон притежава усилена режеща пластина с четири ръба, самоцентриращ се връх и дълъг експлоатационен живот. Четирите режещи ръба осигуряват по-висока скорост на пробиване и ефективност и дават възможност за работа в армиран бетон.

Режещите ръбове на главата образуват ъгъл от 90⁰. По този начин се елиминира опасността от засядане на свредлото в бетона, намаляват се вибрациите и се благоприятства пробиването на по-прецизни отвори. Намаляването на вибрациите увеличава стабилността на свредлото при въртене и намалява риска от злополуки за оператора на машината.

Равномерно работно натоварване

Дизайнът на върха позволява бързото отвеждане на праха от главата на свредлото, намалява износването му и ограничава загряването. Работното натоварване е равномерно разпределено на четирите ръба за намаляване и уеднаквяване на степента на износване.   Свредлата са оптимизирани за работа в железобетон и естествен камък и имат самоцентриращ се връх.

Снабдено с двойна спирала, устройството спомага за оптимално извеждане на праха и одсигурява по-висока скорост на пробивана. За постигане на максимално добър краен резултат, опашката със захват SDS+ е специално проектирана, за да бъде свредлото подходящо за широк диапазон от електрически машини за лек режим на работа. Устройството е предназначено за направата на отвори в материали: бетон, армиран бетон, тухла, зидария, силикатен блок, естествен камък. работен режим: ударно пробиване, самопробиване.

 

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba