За дома и градината – оградите WPC HORIZEN

Оградното съоръжение трябва да бъде избирано според предназначението на обекта. Това е едно от правилата, около което специалистите се обединяват. За да удовлетвори изискването на всеки един свой клиент, компания РОСИМА предлага разнообразни продукти, един от които са оградите WPC HORIZEN. Именно те ще бъдат сред акцентите в представянето на компанията по време на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2019.

WPC HORIZEN са огради, тип „микс“ от дървесни влакна, рециклиран полиетилен и пълнители (оцветители, лепила, смоли и добавки). Приложими както за външна, така и за вътрешна употреба в дома и градината, те са произведени от 100% отпадъчни материали. WPC HORIZEN Подлежи на рециклиране.

Вложените в продукта материали не му позволяват да се напуква и деформира. Устойчиви на влага и UV лъчи, оградните продукти не се нуждаят от допълнителна подръжка като боядисване, импрегниране.

Оградната система се състои от няколко елемента: капачки за алуминиевия стълб, алуминиев стълб с три направления, лайсна, горна релса, връзка към стълб, оградни WPS дъски, долна релса и допълнителни декоративни аксесоари. Притежавайки високи естетически качества, ситемата има дългогодишен срок на експлоатация, а материалите са водоустойчиви и не позволяват образуване на мухъл по повъртностите ѝ.

Компания РОСИМА ще представи WPC HORIZEN в зала 3, щанд С8.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba