Изолациите – с много и различни приложения

Съвременното строителство предполага внедряване на разнообразни изолационни технологии и материали. Те трябва да отговарят на предварително заложените изисквания, за да може обектът да изпълнява функциите, за които е изграден. От 6 до 9 март фирма ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ ще даде възможност професионалистите да се запознаят с многобройните ѝ предложения. Това ще се случи в зала 3, щанд В2 на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.

Компанията ще представи качествата на изолацията за тръби и колена от каменна минерална вата ISOLPIPE. Специализираният продукт се произвежда от базалтови минерални влакна и се характеризира с открита структура от фини влакна. Като шумо и топлоизолатор, той е устойчив на влага, плесени, микроорганизми и гризачи. Произведена от негорим материал, ISOLPIPE е огнеустойчива вата, която лесно може да бъде монтирана.

Акцент във фирменото представяне ще бъде и каширането на плочи от каменна минерална вата ISOLPLATE. Този тип топлоизолации от меки, полутвърди и твърди плочи от минерална вата, некаширани и каширани със стъклен воал (бял или черен), алуминиево фолио или крафт хартия, са предназначени за звуко и топлоизолация на вентилационни канали, сгради и промишлено технологично оборудване.

На щанда ще бъдат демонстрирани и качествата на ватата на руло с алуминиево фолио ISOLLAM. Тя е предназначена за топлоизолиране и шумоизолиране на въздуховоди, съдове и тръбопроводи с диаметър по-голям от 350 мм и работна температура на инсталациите до +250 °С. Ватата е изградена от ламели от каменна минерална вата с плътност 40, 50, 60 и 80 кг/м3, напречно залепени върху алуминиево фолио или крафт хартия. ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ ще представи и вата с рабицова мрежа.

Качествени покривни материали

Като приоритет компания ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ поставя и изграждането на качествената покривна конструкция. Затова тя ще представи клинове и холкери за наклон на плоски покриви от каменна минерална вата ISOLSLOPE. Те са предназначени за топлоизолация, шумоизолация и защита от пожар на плоски покриви на бетонови плочи или профилни стоманени конструкции. С този продукт се постига желания наклон на покрива, като максималният такъв е 7 cm/1 m (7%).

Продуктите, които компания ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ предлага, са предназначени за промишлени, строителни и технически изолации. Те са топло и звукоизолатор, високотемпературна защита и пожарозащита. Всички тях ще откриете в зала 3, щанд В2.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

 

FaLang translation system by Faboba