Сигурно пренасяне на литиево-йонни батерии и сигурност при работните дейности - с продуктите от МАЙНИНГ

Сигурност. С тази дума могат да бъдат обобщени продуктовите предложения на компания МАЙНИНГ, която ще вземе участие в АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Одобрената за транспорт на литиево-йонни батерии, в съответствие с изискванията на ООН, кутия на ZARGES, ще бъде водещ акцент във фирменото представяне. „Транспортирането и съхранението на дефектни или нови литиеви батерии е предмет на строги правила за безопасност“, коментират от компанията. Кутията на ZARGES е разработена като безопасен контейнер за съхранение и транспортиране на повредени или дефектни батерии. Продуктът дава възможност на дистрибутори и логистични фирми при оптимални условия да съхраняват или транспортират съмнителни батерии. Контейнерът е в съответствие с Р 908.

Кутията на ZARGES е с размери 550 x 550 x 220 mm с два алуминиеви разделителя. Вътрешният обем позволява да се пренасят до 3 литиеви батерии, всяка с капацитет до 500 Wh. Притежава одобрение за транспортиране на опасни товари. Вътрешната облицовка е съставена от тъкан с набъбващо покритие и подплата със специални подложки CIRRUX. Оборудвана е с огнеупорна облицовка и абсорбиращ материал от текстурирани стъкловлакна.

Кутията е лека, здрава и с висока товароносимост, позволявайки многократно отваряне и затваряне. „Успешно тествана е при пожар; пламъкът не се разпространява към съседни батерии, температурата на повърхността на контейнера остава под 100 °C“, коментират от МАЙНИНГ. Трите заварени алуминиеви профилни рамки осигуряват висока степен на стабилност.

Преносима алуминиева стълба с платформа

Акцент в представянето на компанията ще бъде и преносимата алуминиева стълба с платформа на ZARGES – ZARGES GmbH. Лека и лесна за експлоатация, подобно на мобилно скеле, тя е сигурна и удобна за работа.

Стълбите с платформа осигуряват по-голяма стабилност. Те предлагат голяма повърхност на стъпване и комфорт при работа, тъй като разполагат с парапети от двете страни и стъпала с най-малко 80 mm дълбочина. Стълбите ZARGES GmbH са удобни за транспортиране благодарение на възможността за лесно сгъване и техническите си спецификации - собствена маса под 15 кг. и работна височина до 4 м.

МАЙНИНГ ще представи продуктовите си предложения в зала 3, щанд D2.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba