Bluetooth-прахосмукачки със сензорно управление за постигане на максимални резултати

„Умните“ технологии вече не са далеч в бъдещето. Напротив – с пълна сила те навлизат в ежедневието и всяка човешка дейност. Доказателство за това са предложенията на компания Тултехник Системс, които ще бъдат представени на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2019.

Прахосмукачките с вградена Bluetooth технология CT MINI и MIDI ще бъдат водещ акцент във фирменото представяне. „Изсмукването на прахове е важно заради защитата на здравето, за положително впечатление пред клиента и за свободна видимост върху работната повърхност с цел постигане на прецизни резултати“, коментират от компанията.

Новите компактни прахосмукачки CT MINI и MIDI са мобилни. Тези две техни качества ги превръщат в подходящо решение при сервизни и монтажни дейности, независимо дали се изисква мобилна или цялостна грижа. Те са лесни за транспортиране, благодарение на компактните си размери и ниското тегло.

Справяне с прахове от клас „М“

CT MINI и MIDI могат да бъдат автоматично включвани през дистанционното управление или акумулаторната батерия Bluetooth®. Технологичните прахосмукачки притежават сензорно управление. По този начин се улеснява управлението с ръкавици при замърсяване. Компактната прахосмукачка CTM MIDI е приложима за опасни за здравето прахове от прахове клас М и с автоматично разпознаване на маркуча. Мобилната прахосмукачка автоматично се настройва на правилния диаметър на маркуча.

Bluetooth-прахосмукачките намират приложение при:

  • изсмукване на големи количества минерални фини прахове
  • изсмукване на големи количества талаш от циркуляр, ренде или фреза
  • за всички приложения с шлайф с диамантен инструмент, ръчна шлифовачка с дълга дръжка, санираща фреза с много натрупване на фин прах
  • за всички приложения с рязане, фрезоване или рендосване с голямо натрупване на груби стружки
  • просто и сигурно изхвърляне на големи количества прах

Технологичните прахосмукачки на Тултехник Системс ще откриете в зала 3, щанд А5.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba