Широкоформатен гранитогрес Techlam, който има толкова различни приложения

Многофункционалността и приложимостта са две от изискванията, за да се превърне един продукт в успешен. За нуждите на строителството Вента Груп представя широкоформатния гранитогрес Techlam by Levantina.

С дебелина 3 мм, тегло 7,1 кг./м2, той притежава размери до 1000х3000 мм. Благодарение на тези характеристики и голямото разнообразие от декори, продуктът предоставя разнообразни решения в областта на архитектурата и интериорния дизайн. Качествата на TECHLAM го правят приложим при вентилируеми фасади, стенни покрития и облицовки, настилки, плотове и други. Той е високотехнологично решение за подове, стени, плотове, мебели и фасади.

Създавайки стандарт за порцеланови продукти, способни да създават пространства с индивидуални характеристики, Techlam разполага с богата гама от цветове и естетически възможности. Благодарение на това гранитогресът се използва за разнообразни дейности в архитектурата и декорацията – както в новото строителство, така и в реновирането.

„Industrial, Stone, Wood, Deco, Vulcano, Hydra и Basic: 7 изходни точки, които представляват безкраен свят на възможности за откриване, всички еднакво оживени и завладяващи“, коментират от компания Вента Груп, която ще представи продуктите си в изложбена зала 1, щанд D11.

 

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>