Судал представя: система за топъл монтаж и течни мембрани

Изграждането на уютна обстановка е пряко обвързано с използването на правилните материали и качествената поддръжка. Затова за компания Судал изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще бъде мястото, на което тя ще представи своите предложения.

В акцент на Судал се превръща системата за топъл монтаж на прозорци Soudaw Windows System. Тя се състои от пяна, ленти и уплътнители. Чрез технологията се осъществява правилен монтаж на прозорци, при който се постига звукова и топлоизолация – благодарение на полиуретановата пяна Soudal, която елиминира нуждата от специални вътрешни и външни уплътнителни ленти.

„Всеки елемент от системата допринася за нейната цялост и полезност“, коментират от компанията. Монтажната пяна осигурява топло и звукоизолацията, а вътрешните SWS уплътнителни ленти защитават изолационния слой от проникване на влага в помещението. Действието им се допълва от външните SWS уплътнителни ленти, предпазващи изолационния слой от влиянието на дъжд, сняг и UV-лъчи. Постига се дифузия на парата, която може да попадне в изолационния слой. Тези характеристики предотвратяват образуване на топлинни мостове, създаващи предпоставка за замръзване и овлажняване на стените около прозорците и поява на мухъл.

Течни мембрани за качествена поддръжка

Компания Судал ще представи и серията течни мембрани Soudatight, даващи възможност за правилна и качествена поддръжка на сградите. Новата иновативна серия на компанията е предназначена за запълване на пукнатини и отвори в стени, подове и тавани. Продуктите са лесни за нанасяне върху почти всички видове повърхности. Soudatight позволяват лесно, бързо и икономично нанасяне на паро и въздухо-непропусклива мембрана върху големи площи или връзки между следните повърхности – под към стена, стена към таван и други. След изсъхване се изгражда еластичен филм, създаващ основа за последващо боядисване или измазване.

Сред основните предимства на серията течни мембрани е, че остава еластична след втърдяване. Освен това безпроблемно залепва към различни видове порьозни повърхности – бетон, гипс, тухли или втвърдена пяна. При нанасяне цветът е тъмно син, а след изсъхване – черен. След изсъхване повърхността може да бъде боядисвана или замазвана, а почистването може да бъде извършено с вода. Продуктът притежава етикет EC-1 PLUS за много ниски емисии.

Всички предложения на компания Судал ще откриете в зала 3, щанд 2C6.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba