Инсталациите за подготовка и дозиране на варно мляко и вар

От 6 до 9 март компания АкваКом електроникс ще запознае посетителите на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА с инсталации за подготовка и дозиране на варно мляко и вар. Системите дават възможност за осъществяване на процесите чрез внедрените модерни и технологични решения.

Инсталациите осигуряват условия за производство и дозиране на варно мляко за дозиране на вар за стаблизиране и дезинфекция на обезводнена утайка. Благодарение на характеристистиките си, сред които водещи са високото ниво на автоматизация и адаптация, предложенията на компанията са подходящи за внедряване в градски и индустриални пречиствателни станции за отпадъчни води.

Системите за подготовка и дозиране на варно мляко и вар на АкваКом електроникс са комплектовани със силоз, дозаторни устройства за вар, смесителна камера, дозиращи помпи за варно мляко и допълнително оборудване за защита на човека и околната среда. Подхождайки персонално, при изграждането на инсталациите компанията се фокусира върху  индивидуалното отношение, съобразявайки се с клиента и приложението на системата.

Предложенията на АкваКом електроникс ще откриете в зала 4, щанд C3.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba