Stabila -  здрави, издръжливи и точни инструменти 

Прецизното измерване е една от най-важните операции в строителството. Ето защо е важно професионалистите да могат напълно да разчитат на точността на своите инструменти - при всякакви метеорологични условия на строителната площадка.  

От 1889г. Stabila проектира и произвежда измервателно оборудване от този калибър.  

Stabila дава 10 години гаранция на точността на своите нивелири! 

В нивелирите Stabila либелата, корпусът (в който тя е разположена) и измервателната повърхност на нивелира са прецизно разположени един спрямо друг при процеса на производство и перманентно залепени със синтетична смола. Единствено по този начин се гарантира, че всички тези компоненти са постоянно и сигурно разположени успоредно един спрямо друг, като така нивелирът измерва точно дори след години употреба  

Със STABILA всеки майстор намира нивелира, който отговаря най-точно на неговите нужди, в зависимост от неговите изисквания - леки или тежък, къс или дълъг, както и специализирани нивелири, които са предназначени изцяло за един тип работа: Тип 80 M Installation – адаптиран към изискванията на водопроводчиците и инсталаторите или Тип 70 Electric - адаптиран към изискванията на електротехниците. 

 

За водопроводчиците- тип 80 M Installation

 

Всеки професионален водопроводчик ще ви каже, че качеството на вашата работа зависи от две неща. Първо умение, и второ - с подходящи инструменти. Нивелирът Stabila Type 80 М Installation е предназначен за водопроводчика. Общи отстояния за монтаж са маркирани по протежение на алуминиевия профил (смесител за стена, малка мивка и др.), за да се прехвърлят бързо точките за монтаж. И когато имате нужда от две свободни ръце неговите изключително силни редкоземни магнити ще ви помогнат. 

Нивелирът има шест пръстенната либела с маркировки за 1 и в 2% наклони. 

Особено подходящ за водопроводни работи в областта на отоплението и канализацията, напр. прехвърляне на маркировките на отворите за скоби и кранове за мивка. 

 

За електротехниците- Stabila Type 70 electric

 

Използвайки, Type 70 electric от Stabila електротехниците могат да спестят време и усилия при маркирането на контакти и ключове. С едно напасване на нивелира определяме нивото на контактите и едновременно с това маркираме мястото за отворите. Благодарение на противоплъзгащите гумени пинове в двата края този нивелир ви осигурява стабилно позициониране върху всякакви повърхности. 

Stabila – иновативни решения за специални нужди.

Идеален за електрически монтажни работи - при монтиране на ключове и контакти.  

Сред ползите  за клиентите  са нтегрирани отвори за маркиране със стандартизирано разстояние за измерване и маркиране на отстояния на отворите за ключове и щепселни контакти в един етап (71 мм, съгласно DIN 49075). Без повече тромави задачи, използващи няколко измервателни инструмента.  

Дължина 120 см с допълнителни полезни помощни средства за маркиране, например височината на контакт на кухненски плот (1150 мм), височината на ключове (1050 мм), височината на контакт (300 мм), маркирането на еталонната линия.  

 

Повече за предимствата на инструментите с марка Stabila ще научите на щанд D7 на Деником в зала 3.

FaLang translation system by Faboba