Гранитогрес от КАИ ГРУП пресъздава естествена дървесина

Серии с актуален дизайн, пресъздаващи различните нюанси и повърхности на естествени материали като дърво (Alboran, Chevron, Turia, Asturia, Iberica, Segura, Cortes, Aspen, Tarragona, Atlanta), цимент – Tampa и камък – Sapporo показват от КАИ ГРУП в рамките на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Развитието на технологиите превръща гранитогресът в настилка, която пресъздава красотата на естествените материали, но благодарение на предимствата си (студоустойчивост, влагоустойчивост, устойчивост на надрасквания, лесна поддръжка, устойчивост на петна, почистване с агресивни препарати и пожар) гранитогресните плочки са сред предпочитаните продукти на пазара, които се използват както в интериора, така и в екстериора.

Висококачественият дигитален печат на гранитогресните плочки на КАИ ГРУП, дава възможност за използването на различни лица при редене на настилката, а иновативната технология за производство позволява полагането им в много повече помещения на дома, в сравнение с настилките от естествена дървесина. Тези плочки осигуряват перфектен вид, като позволяват изключително фино фугиране и могат да бъдат използвани за създаване на много чиста, равна и симетрична настилка. Подходящи както на закрито, така и на открито, за частни или обществени сгради.

КАИ ГРУП преставя предложенията си в зала 1 на щанд А3.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>