Фаянс за баня комбинира модерен дизайн и неутрални цветове

Нови колекции фаянс за баня, който предлага модерен дизайн в неутрална цветова гама, представя КАИ ГРУП в рамките на изложението АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА  от 6 до 9 март.

Сред експонатите са 7 серии на компанията (Palazzo, Marea, Riviera, Varese, Perlato, Maiolica, Bolero). С комбиниращи актуални дизайни и декори в сиви и бежови тонове сериите отговарят на тенденциите на пазара.

Плочките с голям формат са следващото ниво в оформянето на интериора на една баня. Форматът на плочките допринася помещенията да изглеждат визуално по-големи. С тях стената изглежда плавна и не се нарушава от фугите.

Отдавна отмина времето на еднаквите бани, облицовани с бели плочки. Сега разнообразието е повече от голямо, а изборът зависи от вкуса и личните предпочитания за оформление на банята.

Плочките с пачуърк дизайн се наложиха през последните години, като трайна тенденция в керамичната индустрия. Те биха били прекрасен акцент, който ще внесе колорит в интериора на всеки дом пресъздавайки бохемски или еклектичен стил в помещението, особено ако се комбинира с различни цветове и дизайни.

Шевронът е своеобразен шедьовър, който внася динамика в дизайна на банята, а геометричните форми придават модерен и изискан вид на интериора.

Сивото и бежовото са добре балансирани и лесни за комбиниране неутрални цветове, които спомагат за постигането на стилна и модерна атмосфера. Те могат да направят банята светло, спокойно и уютно място, в което да релаксирате и да отделите време за себе си, като същевременно остане функционално и практично.

КАИ ГРУП представя колекциите си за баня на щанд А3 в зала 1.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

FaLang translation system by Faboba