Солид 55 представя елегантните входни врати PIRNAR

Престижните входни врати PIRNAR, спечелили многобройни награди, са предпочитан избор от любителите на комфорта, които ценят съвършенството и желаят да направят най-доброто първо впечатление. Именно PIRNAR са сред продуктите, на които компания Солид 55 ще акцентира по време участието си в изложение Архитектурно-строителна седмица 2020.

Иновативният и признат дизайн на тези входни врати привлича вниманието както на собствениците на дома, така и на неговите гости. „С елегантно скрити дръжки, скрит четец за пръстови отпечатъци, вълшебно нощно осветление и красиви ръчно изработени гладки повърхности, всяка врата е своеобразен шедьовър“, описват вратите PIRNAR специалистите от компанията.

PIRNAR са предназначени за любителите на удобството и комфорта. „Комфорът означава, че можете да забравите за досадното търсене на ключове. Гарантирате безопасността на Вашия дом с едно докосване с пръста. Комфорт значи топъл дом дори и в най-тежката зима. Комфорт също е приятелско и дискретно осветление на вратата, където Ви е най-необходимо“, коментират от Солид 55.

Не на последно място, Pirnar са врати пряко свързани с индивидуалните характеристики и разкриват истинското „Аз“. „Бъдете себе си. Изберете размер, стил и една от десетките форми в този стил“, призовават от Солид 55 . Благодарение на възможностите, предоставяни от компанията, клиентът може да избере цвят и повърхност според своите потребности и изисквания.

Входни врати PIRNAR са вече и в България. Предложени от Солид 55, тях ще откриете в зала 2, щанд В6.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>