Телескопични стълби помагат при работа на неравни терени

Едва ли съществува строителна площадка или помещение, което се ремонтира, в които професионалистите да не използват стълби. За улеснение на заетите в строителния сектор, на Архитектурно-строителна седмица 2020 фирма Арон България ще ни запознае с обновеното си портфолио, в което вече влиза и двураменна телескопична стълба.

„Това е двураменна стълба с телескопични рамена, свързани с мултифункционална панта“, коментират от компанията. Благодарение на техническите си характеристики, тя намира широко приложение. Предлагана в три размера, с различен брой стъпала, тя може да се използва за стълбище, като подпираща се, двустранна или тип „бояджийска“. Сгъната, тя придобива компактни размери; това я прави подходящ избор от специалистите при строителни и ремонтни дейности, както и при поддръжката на дома и градината.

Алуминиевата телескопична стълба е подходяща за работа на неравни терени и при сглобяване на стълбище. Допълвайки гамата си от продукти, Арон България ще представи двураменната стълба с телескопични рамене в зала 3, щанд А9.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>