Роботизирани и високотехнолични решения за дома и офиса

Ремонтните дейности в дома и офиса са неразривно свързани с последващата нужда от почистване. Върху този процес ще се фокусира фирма Дедал Къмпани при участието си в Архитектурно-строителна седмица 2020.

Компанията предлага широка гама от роботизирани прахосмукачки на марките Mamibot, Oskar, Amigo, Oberon, Xiaomi, ILIFE и др. Машините от ново поколение ще бъдат сред продуктите, показани от компанията. Те са подходящи за дома и офиса и могат да почистват плочки, винил, паркет, ламинат и фин килим.

Роботизираните прахосмукачки осигуряват цялостно и ефективно премахване на прах и косми от домашни любимци, осигурявайки здравословна и приятна среда. Благодарение на формата и подвижността си, те достигат труднодостъпни места. При изтощена батерия, машините автоматично намират зарядната си станция. Разполагат с функции за задаване на час за стартиране на работа, WiFi връзка, мобилно приложение и „умно“ почистване.

На щанда на Дедал Къмпания ще открием и роботи за почистстване на прозорци както и такива за почистване на басейни. Роботизирани косачки, разполагащи с автоматично зареждане, сензори за удър и дъжд, мобилно приложение, WiFi Direct, PIN код, жироскоп, различни зони за косене, преодоляване на наклон, също ще ангажират вниманието.

За по-чист въздух

Стилен и с компактен дизайн. Това са въздухопречиствателите с многостепенна филтрация, произведени от Attractive, Xiaomi, Moneual и др, които Дедал Къмпани ще представи. Поддържат здравословна среда и циркулация на свеж въздух. Въздухопречиствателите премахват микроорганизми, алергени на праховите акари, мухълни спори, алергени от домашни любимци, бактерии, вируси, органични и остатъчни миризми. „Някои от моделите разполагат с ултравиолетова стерилизираща лампа, функция за освобождаване на отрицателни йонни, сензори за засичане на замърсяването, светлинна индикация за качеството на въздуха, WiFi връзка и мобилно приложение“, коментират от компанията.

Дедал Къмпани ще представи технологичните си решения в зала 4, щанд А1.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>