Control4 Smart Home OS 3 - платформата за всеки интелигентен дом и офис

АКТАКОН Системни Интеграции, оторизиран дилър на Control4 за България, ще представи на Архитектурно-строителна седмица 2020 технологии и продукти за домашна автоматизация и умен дом.

Control4 е водеща световна компания в областта на „Домашната автоматизация и умното жилище“. Новата ѝ операционна система Smart Home OS 3 е проектирана като най-доброто решение за съвременния интелигентен дом. Control4 Smart Home OS 3 обединява контрола на всички свързани устройства в единна платформа и предоставя и персонализирано изживяване на потребителите. Съчетавайки интуитивност и лекота при управлението, технологията предоставя възможност за индивидуализиране на потребителските интерфейси за контрол, без необходимост от сложни сервизни настройки.

С Control4 Smart Home OS 3 потребителите имат възможност да използват мобилното приложение Control4 Mobile App, универсално дистанционно управление, интелигентни програмируеми клавиатури, системен сензорен екран на Control4 или интерактивно меню на един или няколко телевизионни приемници в дома.

Технологиите от Control4 са предназначени за всеки, който иска превърне жилището или офиса си в сигурно и уютно място. Повече от 14 000 са устройства от различни производители, съвместими с Smart Home OS 3. Напрактика може да бъде контролиран всеки компонент и система в модерното жилище. Това включва: управление на осветлението, климатизацията и отоплението, на моторизирани корнизи, щори и системите за сигурност. Операционната система на Control4 е специално проектирана да управлява и озвучаването, домашното кино и всяка мултимедия в съвременния дом.

Всеки, който притежава Control4 Smart Home OS 3, може самостоятелно да създава и променя последователността и графиците на осветлението или отоплението, базирано на своите собствени ежедневни нужди и по този начин да постигне максимален комфорт и удобство в дома си!

„За да се запознаете с Control4 Smart Home OS 3, заповядайте на щанд D10 в зала 4“, призовават специалистите от компания АКТАКОН Системни Интеграции.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>