Стилни и функционални – левитираща лампа и PowerCube Wireless Charger USB

Те са стилни, с модерен дизайн и много функции. Подходящи са както за офиса, така и за дома. На Архитектурно-строителна седмица ще бъдат представени от Аллокакок България. Това са иновативните гравитираща лампа и PowerCube Wireless Charger USB на компанията.

Използвайки принципа на магнита, когато е пълна с енергия, стилната крушка може да плава във въздуха. Захранва се чрез процеса на индукцията. Иновативното решение се управлява чрез „магичен превключвател“ – бутон със сензор, монтиран на дървената основа.

„Визуалният ефект превръща левитиращата лампа в рационално решение за декорация на дома, офиса и конферетната зала“, отбелязват от Аллокакок България.

Компактен дизайн с докинг система

PowerCube Wireless Charger USB A+C е пълното наименование на една от най-интересните технологични джаджи, които компанията предлага. Първото впечатение – многофункционалния разклонител е с компактен размер. Избирайки го можете да сте сигурни, че внасяте наистина иновативна нотка в дома и офиса.

Вече можете да заредите телефона си безжично. Просто поставяте смартфона си върху PowerCube Wireless Charger. Разбира се, това можете да направите и със зарядното си; продуктът разполага с два USB-порта (2.1A). „Можете да зареждате едновременно телефона и камерата си“, коментират от компанията.

И разбира се, PowerCube Wireless Charger е разклонител. Той разполага с три гнезда. Благодарение на докинг система за монтиране може да бъде поставен стабилно върху разнообразни плоски повърхности.

Изисканата левитираща лампа и многофункционалният PowerCube Wireless Charger на Аллокакок България, ще откриете в зала 4, щанд 4B1.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>