Системите за обезопасяване на роботизирани машини и оградните решения от последно поколение

Безопасните условия на труд и обезопасяването на обектите са в основата на успешния строителен процес и ремонтни дейности. Затова не е случаен фактът, че безопасността е сред първите стъпки, които се предприемат в началнтия етап от изпълнението на всеки проект.

На Архитектурно-строителна седмица 2020 компания РОСИМА ще представи своите решения. Многобройни и съобразени с индивидуалните изисквания, те предлагат създаване на оптимални условия на труд.

Обезопасяване на роботизирани машини

TROAX. Това име носят пълните системи за обезопасяване и преграждане на роботизирани машини, производства, обособяване на самостоятелни зони в закрити складови пространства, подземни паркинги и гаражни клетки. Предназначени за вътрешна употреба, те осигуряват пълен визуален контрол и контролиран достъп. Използването на TROAX оптимизира разходите за допълнителна вентилация, осветление, пожароизвестяване, проектиране, доставка и монтаж.

Екологични и красиви

Произведени от 100% отпадъчни материали. Оградите WPC HORIZEN са друг от акцентите във фирменото представяне на РОСИМА. Оградните панели са от дървесни влакна, рециклиран полиетилен и пълнители – оцветители, лепила, смоли и добавки. Могат да се използват както навън, така и вътре. „WPC HORIZEN-панелите не се напукват и деформират на влага и UV  лъчи; не е необходима допълнителна подръжка, боядисване и импрегниране“, коментират от компанията, допълвайки, че този тип оградни елементи могат да се рециклират.

За жилищни и обществени сгради

Оградни системи с повишена степен на физическа защита и сигурност на BETAFENCE (Белгия) и GALLACHER (Нова Зеландия), ще открият посетителите на фирмения щанд. Те могат да се прилагат както при жилищни, така и при обществени обекти. BETAFENCE и GALLACHER осигуряват висока степен на защита и сигурност.

РОСИМА ще предложи на сектора и ZENTURO GABIONS. Модулното решение за ограждане създава индивидуалност на обществени и частни зони, сгради от различен тип и дворове. Лесни за монтаж ZENTURO GABIONS могат да се използват повторно.

Всички продукти от РОСИМА ще откриете в зала 3, щанд D9.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>