Дървени къщи и прозорци за пасивни сгради

Енергийната ефективност е в основата на съвременното строителство. Продукти и технологии за постигане на пасивност ще ни предложи на щанда си Асконсулт Адверсо.

Компанията предлага дървено-алуминиеви прозорци за нискоенергийни и пасивни къщи и окачени фасади. Прозорците от многослойно дърво притежават високи шумо и топлоизолационни качества. Напълно скритите обкови ги превръщат в подходящ избор за всяко пространство. Клиентът може да избира между различни видове европейски и екзотични дървесини, обработени с натурални масла на растителна основа.

За уюта допринасят големите и технологични плъзгащи се прозорци. С размер на крилата 3000/2800 мм и фиксирани елементи 4000/3000 мм., те създават приятна обстановка в помещението и дават възможност да влезе максимално количество дневна светлина.

Приложение

Продуктите от Асконсулт Адверсо са предназначени за създаване и изграждане на нискоенергийни и пасивни сгради, реставрация по пасивен способ и сгради с изисквания за висока степен на шумо и топлоизолация. Могат да бъдат използвани при реновиране на постройки с историческо значение – паметници на културата, обществени сгради. Прозорците могат да бъдат вграждани в дървени еко къщи, сламени и такива от естествени материали.

Компанията ще представи предложенията си в зала 2, щанд А16 на Архитектурно-строителна седмица 2020.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>