Лесен и бърз монтаж на декоративни фасадни профили от композитно дърво

Компанията АРТЕФИНО ЕООД ще предложи на Архитектурно-строителна седмица декоративни фасадни профили от композитно дърво, декинг настилки от композитно дърво и градински елементи.

„АРТЕФИНО“ ЕООД предлага декоративни профили, фасадни облицовки, настилки, огради, перголи и други екстериорни и интериорни решения от композитно дърво. Материалите от композитно дърво остават трайни във времето без да изискват периодична поддръжка.  Подходящи са за реализирането на впечатляващи дизайнерски решения на офисни, търговски и жилищни обекти.

Продуктите на „АРТЕФИНО“ ЕООД  се отличават с лесен и бърз монтаж и са идеалната алтернатива на естествения дървен материал. Те се произвеждат от дървесни частици примесени с различни полимери, което прави получения материал достатъчно здрав, за да издържа на променливи климатични условия и температурни амплитуди, като  в същото време запазва усещането за дърво.

Композитното дърво е известно и със своята екологичност – съдържа над 75% рециклируеми суровини, като в същото време не е канцерогенно и не отделя вредни вещества при производството и експлоатацията.

 

Гъвкавото му навлизане в интериора под формата на декоративни профили по стени и тавани, както и във влажни помещения дава възможност за съчетание на цветове и материали от фасадата на сградата и външните настилки с елементи и акценти от интериора.

Поддръжката на композитното дърво е изключително лесна, като не е нужно да се третира с лакове, байцове или минерални масла, а при необходимост от почистване е достатъчно да се използва само вода. Това му дава голямо предимство пред естествената дървесина, която периодично трябва да се третира с различни реагенти, за да запази своите качества.

Богатата гама от продукти и размери, с която разполагаме, и възможността за хармонично съчетаване на цветове, ни дава свободата да реализираме стандартни и нестандартни решения, както и да прилагаме няколко от тях в изпълнението на комплексни решения в един обект. 

Новостите от АРТЕФИНО ще научите в зала 2, щанд А7.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>