За първи път се предлагат български боркорони за бетон и асфалт

На Архитектурно-строителна седмица за първи път се предлагат български 1 ¼” UNC боркорони за бетон и асфалт. Те ще бъдат представени от компанията Си Ди Ел ООД, която се намира в

Индустриален парк Оптикоелектрон, Панагюрище.

На изложението посетителите ще имат избор на диамантени боркорони. Това са сегментни боркорони за пробиване на скалнооблицовъчни материали, бетон и асфалт

с диаметър от ф10 до ф 500 mm и присъединяване М14 (за ъглошлайф) и 1 ¼ “ UNC. Те се прилагат в обработката на камък, пробиване на асфалт и бетон в строителството.   Характеризират се с дълъг живот и отлична скорост на рязане.

От друга страна посетителите ще могат да изберат диамантени чаши за обработка на камък и бетон. Това са плочки и плочи за фрезоване на бетон за подови машини.

Изключително приложими в строителството при изравняване и фрезоване (включително фино шлайфане) на бетонни подове, при снемане на епоксидни покрития от стари подове.

Предимствата им са свързани с бързо подравняване на бетонни подове и подготовката им за полиране или нанасяне на покритие.

При диамантените чаши за обработка на камък и бетон, посетителите ще открият чаши за фасетиране на каменни слабове или фрезоване на бетон с диаметър 100, 125, 150 и 180 mm. Присъединяване: М14 или ф22,2 мм. Те се използват с каменоделството и строителството: фасетиране на плотове, фрезоване на бетонни подове и стени. Предимствата им са свързани с това, че профилират плотове, подравнават подове и заглаждат неравности в стените.

Повече за инструментите, които предлага Си Ди Ел ООД ще научите в зала 3, щанд A14.