Безупречно равна настилка от ЕЛБА ЕООД

На Архитектурно-строителна седмица ЕЛБА ЕООД ще предложи изравнители за плочки СВП. Системата за изравняване на плочки СВП се състои от основа и клин, които се поставят между плочките в процеса на редене.

Това позволява постигането на перфектно равни фуги и ниво на плочките, както и по-бързa и лека работа (намалява шанса от контузии). Допълнително удобство се постига и чрез специални клещи, които спомагат за равномерното притискане на клина към основата и осигуряват по-прецизно изпълнение.

Основите и клиновете се предлагат в различни размери според желаната ширина на фугите и големината/тежеста на плочките. Oсновите се използват еднократно, докато клиновете са за многократна употреба. Системата е подходяща както за напреднали майстори, така и за начинаещи.

Интериорните материали и технологии са подходящи за всички видове плочки (гранитогрес, фаянс, теракот, мрамор, порцелан и др.) с дебелина до 13 мм, подове и стени, на открито и закрито.

Изравнителите за плочки СВП спомагат за:

  • безупречно равна настилка;
  • по-лека работа и намалява шанса от контузии;
  • ускорява процеса на работа три пъти;
  • особено полезни при големи и тежки плочки;
  • постигането на еднакъв размер фуги;
  • стабилна фиксация на плочките и недопускане на разместването им в процеса на съхнене на лепилото.

 

ЕЛБА ЕООД е ексклузивен представител за региона на най-големия украински производител на системи за изравняване на плочки – Адванта.

Изравнителите за плочки, под търговската марка СВП, отдавна се използват масово в Русия, Украйна и Европа. ЕЛБА ги въвежда успешно и на българския пазар чрез изградена мрежа от търговски партньори.

Изключително лесни за употреба, надеждни и ефективни, СВП изравнителите гарантират перфектно полагане на всякакъв вид плочки - гранитогрес, фаянс, теракот, мрамор, порцелан и др. ЕЛБА предлага цялата гама от размери и опаковки като също така организира и доставки на територията на България, Румъния, Унгария и Германия.

Освен разпространението на изравнителите на плочки СВП в България, фирма Елба вече повече от 20г. успешно развива и търговия със строителни материали и стоки за бита. Всички усилия на фирмата са насочени към удовлетворяване на потребностите на клиентите, компетентното им обслужване и предлагането на висококачествени продукти.

До днес ЕЛБА разполага с 8 търговски обекта във Варна, 1 централна складова база и 30 висококвалифицирани служители.                      

Новите продукти на на най-големия украински производител на системи за изравняване на плочки- Адванта, може да видите в зала 1 , щанд  С10.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>