Флоат кабина и солна стая с халогенератор

С привлекателен дизайн и професионална система за пречистване на водата. В нея може да прекарате различна по продължителност сесия по плаване. Това е Флоат кабината, която СПА КРЕАТИВ ще ни представи.

В началото и в края на процедурата кабината предоставя на клиента светло, звуко и ароматерапия с предварително зададени параметри. Кристално чистата и хигиенична солена вода съдържа 30% магнезиев сулфат. Флотацията, обогатена с епсомови соли, помага при различни проблеми, болки, стрес и депресия, нарушения на съня, изтощение и др. „Смята се, че едночасов престой във ваната се равнява на четири часа здрав сън“, коментират от компанията.

Солната стая

Модерната технология на халогенератора в солната стая създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори и морския бряг. Терапията подобрява здравето и начина на живот.

За кой са подходящи?

Флоат кабината и солната стая са предпочитани от SPA и WELLNESS центрове, салони за красота, хотели, спортни и фитнес зали, хосписи и здравни центрове за профилактика и възстановяване. „Инвестирайки в иновативни и релаксиращи услуги хотелът може да промени категорията и да подобри заетостта си“, коментират специалистите. Процедурите са предпочитани от атлети, спортисти, заети хора, които се занимават с бизнес и много други.

Флоат кабината и солната стая с халогенератор от СПА КРЕАТИВ присъстващите ще открият в зала 1, щанд А10.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ