Италианските смолисти покрития Pava Resine разкриват качествата си

За декоративни и индустриални подове, басейни и с още много други приложения са италианските смолисти покрития Pava Resine. Качествата на продукта от Апенините ще ни представи Бонита Ефект на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020.

Pava Resine могат да се използват в много сектори на строителството. Едно от приложенията ѝ са декоративните подове и сферата на саморазливните покрития, имитиращите цимент и прозрачна епоксидна смола. В сектор „Индустрилани подове“ тя се използва при противопрахови, тънкослойни и дебелослойни покрития, декоративни покрития и хоризонтална маркировка. Професионалистите използват Pava Resine и при създаване на свързващи еластични покрития,  декоративни и индустриални стени и хидроизолация (полимерни и изкуствени покрития).

Качествата на продукта го превръщат в рационален избор и за възстановяване на бетон, дърво и желязо. С тези смоли могат да се създават серификатни покрития за хранителната промишленост и да се изграждат покрития за басейни. Pava Resine намират приложение в индустриалния сектор – при промишлените покрития, защото са подходящи за промишлени подове, складове, работилници, гаражи, подземни паркинги, фитнес зали, басейни, места за отдих, офиси, магазини, операционни зали др.

„Pava Resine предлага изключително бързи решения и дълготрайни решения на базата на епоксидни и полиестерни смоли със 40 години опит и развойна дейност“, споделят от Бонита Ефект.

Строителният сектор се възползва и от качествата на продукта за изграждане на декоративни покрития за подове и стени за жилища, офиси, и хотели както във фазата на строителството, така и при преструктурирането или обновяването на вътрешни повърхности.

Италианските смолисти покрития притежават сертификати за качество EN ISO 9001-2000, ENCOPER R-102 (годност за контакт с храни (ЕИО), запалимост, капсулиране азбест, филми смолист антибактериални, противоплъзгащи повърхности). Представени от Бонита Ефект, Pava Resine ще открием в зала 1, щанд A6.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ